Lägg till Firefox på Idag skärmen på din iOS enhet

Denna funktion finns tillgänglig på Firefox version 4. Se Vilken version av Firefox använder jag? för mer information.

När du lägger till Firefox widgeten på din Idag vy , kan du snabbt öppna nya flikar eller besöka länkar som du har kopierat till urklipp. Vi kommer visa hur du lägger till widgeten på Idag vyn.

ios_widget_4.0
  1. Dra ner från toppen av skärmen för att se Notiscenter.
  2. Tryck på Idag överst på skärmen.
  3. Rulla ner och klicka på Ändra.
  4. Tryck på plusteckent vid Firefox i listan av tillgängliga widgets.
    firefox widget today
  5. För att ändra ordningen på dina widgets, tryck länge på knappen till höger och dra widgetarna till önskad ordning.
    dra_firefox_idag
  6. Tryck på Klar högst upp på skärmen för att spara dina ändringar.