Vilken version av Firefox använder jag?

Den senaste versionen av Firefox för iOS innehåller de senaste säkerhetsuppdateringarna och funktionerna. Följ dessa steg för att ta reda på vilken version du har:

  1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 10

  2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Bläddra ner till sektionen Om. Versionsnumret finns i listan.
// Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:Andreas Pettersson. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.

Var den här artikeln till hjälp? Vänligen vänta...

Bli volontär för Mozilla Support