Hitta vilken version av Firefox du använder

(Omdirigerad från Hitta din Firefoxversion)

Det är ofta viktigt att veta vilken version av Firefox du använder för att hjälpa dig att felsöka ett problem eller bara veta om Firefox är aktuellt. Här är två sätt att ta reda på det.

• Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu , klicka på hjälp Help-29 Hjälp och välj Om Firefox.På menyraden, klicka på menyn Firefox och välj Om Firefox. Fönstret Om Firefox visas. Versionsnumret anges under namnet Firefox.
    Här är ett exempel på hur fönstret kan se ut:
    Fx56AboutFirefox-macOS Fx56AboutFirefox Fx56_about-firefox_Linux
Obs: Om du öppnar fönstret Om Firefox startar du som standard en uppdateringskontroll. Om en uppdaterad version av Firefox är tillgänglig kommer den automatiskt att hämtas. För mer information, se Uppdatera Firefox till den senaste versionen.