Komma igång med Firefox Lockwise

Firefox Lockwise synkroniserar lösenord från webbläsaren så att du kan använda dem för att enkelt logga in på dina appar på Android och iOS. Den här artikeln hjälper dig att komma igång snabbt.

Steg 1: Registrera dig för ett Firefox-konto

Registrera dig för ett gratis Firefox-konto om du inte redan har ett.

Steg 2: Synkronisera dina inloggningar i Firefox

Steg 3: Installera eller konfigurera Firefox Lockwise

Steg 4: Aktivera autofyll

Firefox Lockwise kan ange dina inloggningsuppgifter automatiskt på appar om du aktiverar den här funktionen så att du inte behöver skriva in dem manuellt. Först måste du aktivera autofyll på din telefon.