Dela din Android-enhet med en gästsession i Firefox

Den här funktionen har tagits bort. Gästsessionen har tagits bort för att effektivisera din upplevelse. Använd Privat surfning på Firefox för Android för att hålla dina sessioner separata eller enhetens gästlägesfunktion (se supporten för din enhet).

En gästsession låter någon annan använda Firefox på din Android-enhet utan att ge dem tillgång till din personliga information som lösenord, bokmärken och historik.

Denna artikel gäller för den senaste versionen av Firefox för Android. För att njuta av dessa funktioner uppdatera först till den senaste versionen av Firefox för Android.

Starta en gästsession

1. Klicka på Firefox menyknapp (antingen under skärmen på vissa enheter eller i det övre högra hörnet i webbläsaren) .
  2. Klicka på Ny gästsession (du kan behöva tryck på Verktyg först).
  3. Tryck sedan på Fortsätt. Firefox startar om i gästsessionsläge.

Avsluta en gästsession

1. Tryck på Firefox menyknapp (antingen under skärmen på vissa enheter eller i det övre högra hörnet i webbläsaren) .
  2. Klicka på Stäng gästsession.
  3. Klicka på Fortsätt för att ta bort all surfdata från gästsessionen och returnera Firefox till normalt med alla dina personuppgifter tillgängliga.

Hur kan jag vet om jag är i en gästsession?

Tryck på Firefox menyknapp (antingen under skärmen på vissa enheter eller i det övre högra hörnet i webbläsaren) . Om du kan se Stäng gästsession är du i gästsessionsläge.