Aktivitetshanterare - se vilka flikar eller tillägg som slöar ner Firefox

Om du vill använda den nya funktionen, vänligen uppdatera Firefox om du inte har den senaste versionen.

Firefox aktivitetshanterare låter dig se vilka flikar eller tillägg som använder mycket minne eller energi. För att se aktivitetshanteraren:

Öppna aktivitetshanteraren

1. Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte..
  2. Klicka på Mer.
  3. Klicka på Aktivitetshanterare. Aktivitetshanteraren öppnas i en ny flik.
    Aktivitetshanterare
Tips: Du kan också skriva about:performance i adressfältet för att öppna aktivitetshanteraren.

Åtgärder i aktivitetshanteraren

Genom att hålla muspekaren över ett objekt i aktivitetshanteraren visas mer information om den fliken eller tilläggets prestanda. Det kommer också att visa en tillgänglig åtgärd i den högra kolumnen:

• Flikar: Stäng flik
  • Tillägg: Öppna tilläggssidan i en ny flik.