Flytta dina Firefox-bokmärken och inställningar

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 2661
  • Skapad:
  • Skapare: Hasse
  • Kommentar: Approving
  • Granskad: Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll
  • För att kopiera all din personliga Firefox-information såsom bokmärken, historik, lösenord och inställningar till en annan Firefox-installation (t.ex. när du skaffar en ny dator), behöver du skapa en säkerhetskopia av din Firefox-profil och sedan återställa denna i den nya Firefox-installationen. För instruktioner, se Säkerhetskopiera din information.
  • Om du bara vill kopiera dina Firefox-bokmärken, behöver du skapa en bokmärkesbackup och sedan återställa denna i den nya Firefox-installationen. För instruktioner, se Säkerhetskopiera och återställ bokmärken (engelska).