Your system has run out of application memory

I am using the latest version of Firefox with Mojave on a Mac. Lately I have experienced slowness despite the fact that I didn't add any software and I have Norton checki… (lexoni më tepër)

I am using the latest version of Firefox with Mojave on a Mac.

Lately I have experienced slowness despite the fact that I didn't add any software and I have Norton checking for viruses. Recently I got a message "Your system has run out of application memory" when I had 5 tabs open in Firefox. I checked Activity Monitor and it showed Firefox using 1.16 GB. 7 other apps were open, the next one with the highest memory usage was Mail (465 MB). Activity Monitor showed 30 instances of FirefoxCP Isolated Web Content entries.

I attached a screen capture showing what Firefox was using in one of these instances. Is this "normal" with 5 tabs open?

I closed the open tabs and quit Firefox. Memory usage by Firefox went down, but after a short time the problem happened again.

A search on the internet showed lots of similar complaints about FirefoxCP Isolated Web Content. Is this a known bug? Any way to avoid this problem?

Thanks.

Pyetur nga Sue 1 muaj më parë

Përgjigja e fundit nga Sue 15 minuta më parë

Firefox extensions breaking after restart

Every time I close and re-open firefox, the extensions Ublock Origin and Translate Web Pages become invisible in my tool bar even though they are pinned. The extensions a… (lexoni më tepër)

Every time I close and re-open firefox, the extensions Ublock Origin and Translate Web Pages become invisible in my tool bar even though they are pinned. The extensions also stop working until I disable and then enable them again, as well as this they also lose all settings I have saved on them. For some reason other extensions such as Youtube enhancer do not do this and work perfectly fine. I have tried looking up the question to find related but not applicable solutions. any help appreciated

Pyetur nga woahbust 3 orë më parë

Lost tabs

Problem I had two versions of Firefox open. Window "A" (my primary window) had many open tabs. Window "B" had only three tabs open. Like a knucklehead I accidentally clos… (lexoni më tepër)

Problem I had two versions of Firefox open. Window "A" (my primary window) had many open tabs. Window "B" had only three tabs open. Like a knucklehead I accidentally closed the wrong window, "A". Upon restarting only the "B" version was there.

Possible Solution Two days ago I cloned my "C" drive as a backup. Although the Profile folder on the backup will only have 90+% of the tabs - I can gratefully live with that. I just need to know what files to copy over from the backup drive Profile folder to the messed up drive's Profile folder. I am hoping it will be that easy and I can copy the tab files and not the entire Profile folder. Thanks.

Pyetur nga WW13 23 orë më parë

Përgjigja e fundit nga WW13 1 orë më parë

Firefox will not open amazon.com

I can't open amazon.com. I've disabled my antivirus and have tried in 'troubleshoot' mode. I have cleared my cache. I have flushed my DNS. It's been going on for days… (lexoni më tepër)

I can't open amazon.com. I've disabled my antivirus and have tried in 'troubleshoot' mode. I have cleared my cache. I have flushed my DNS. It's been going on for days. I keep timing out. Other sites do not exhibit problems. Chrome DOES open amazon.com quickly.

Pyetur nga jjjerdee 13 orë më parë

Përgjigja e fundit nga jjjerdee 3 orë më parë

"audio uncaught error: timeout" via Foundryvtt port

greetings, I use foundryvtt through a Firefox port. for awhile now, i get a timeout error on some, but not all, songs in all Playlists from songs in the same File Folders… (lexoni më tepër)

greetings,

I use foundryvtt through a Firefox port. for awhile now, i get a timeout error on some, but not all, songs in all Playlists from songs in the same File Folders.

on the screen, the timestamp reads 00:00 and hangs. It appeared to be the same songs, so i created another Playlist with different music on my PC and problem persists. I do not get this problem when i play music through the Foundryvtt app.

any help would be much appreciated.

Pyetur nga randall.schweiker 3 orë më parë

Storing the Firefox user-profile on a SMB-share not working

Hi, I have a problem with Firefox 102.5esr on MacOS 10.13 and storing the user-profile on a SMB-share in the intranet. On startup I get the error "The bookmarks and histo… (lexoni më tepër)

Hi,

I have a problem with Firefox 102.5esr on MacOS 10.13 and storing the user-profile on a SMB-share in the intranet.

On startup I get the error "The bookmarks and history system will not be functional" and as expected, bookmarks and history are not working. Access etc. in the network are correct, I tried it with two different clients on two different servers (Linux-Server and NAS), the profile is a fresh created, deleting and recreating does not help.

If I copy the created profile on the local disk, Firefox starts without an error, bookmarks/history are working, if I copy this profile back to the SMB-share, I get back the error-message.

In the past (I don't remember when it was and which version) this was working with Firefox and today it still works with the current Thunderbird.

Any ideas?

PS: The described solutions in the KB are not working: https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-bookmarks-and-history-will-not-be-functional

Thanks, kind regards, tg

Pyetur nga pre4tg 3 orë më parë

history sidebar in Date and Time mode, arrows before each date is missing, cannot access history for each date

Today when I go to my history sidebar in time and date mode, I get four dates: Today, Yesterday, Last 7 days, and This month, but there is no arrow before each selection … (lexoni më tepër)

Today when I go to my history sidebar in time and date mode, I get four dates: Today, Yesterday, Last 7 days, and This month, but there is no arrow before each selection and I can't open any of them.

The only category that works in sidebar history is the Last Opened category.

How can I restore the link to these dates?

See included screencap.

Pyetur nga p.spoot 3 orë më parë

I was having problems with WWF on FB a few days ago. I think it's their problem after I cleared my cache and temp files. But now Firefox won't recognize me and I have to log into all of my programs like it's the first time (i.e., Insta, LinkedIn, etc.)

I want to be able to use Firefox like I did before! Tired of having to re-log-in to programs that I didn't used to have to before I cleared cache, etc. Dee … (lexoni më tepër)

I want to be able to use Firefox like I did before! Tired of having to re-log-in to programs that I didn't used to have to before I cleared cache, etc.

Dee

Pyetur nga dee0015 6 orë më parë

Përgjigja e fundit nga dee0015 4 orë më parë

Bookmarks mouse hover not working properly in normal mode

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I a… (lexoni më tepër)

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I am using Windows 7 and the current Firefox 107.0. It appears to be a Windows 7 issue, because I have the same problem on my Win 7 desktop and Win 7 laptop, but a laptop with Windows 11 is OK.

The really odd part is this. If I run Firefox in troubleshooting mode in either Win 7 machine, the problem goes away, and the drop down box works fine, and displays the URL info. If I manually disable my add-ons in normal mode on either machine however, the problem does NOT go away.

One last odd point. On my desktop, when I am in normal Firefox mode, and look at Bookmarks in the History tab from the menu bar, the last (bottom most) bookmark, and ONLY the last bookmark WILL display the box info correctly. On my Win 7 laptop the same effect occurs, but the last (bottom most), bookmark will sometimes work properly in other folders, such as Other bookmarks for instance.

Also; the URL box does work properly with the ‘Show your bookmarks’ button, and the bookmarks menu if I use the “Open application menu”. These options produce too much ‘white space’ however, and are not as convenient to use. The drop down box works fine with other browsers, but Firefox is my favorite browser. I have searched the Internet and the forum, and not found a similar problem.

Attached are two photos showing the result in normal and troubleshooting mode. Thank you in advance.

Pyetur nga kolchak 13 orë më parë

Përgjigja e fundit nga kolchak 4 orë më parë

[Firefox Developer] After update, does not follow CSS rules. Now: Tabs are taller, out of place; Container color indicators gone

I have entered the same CSS rules for both my regular Firefox Browser and Firefox Developer. It's all been good until a recent update on Firefox Developer. (This happened… (lexoni më tepër)

I have entered the same CSS rules for both my regular Firefox Browser and Firefox Developer. It's all been good until a recent update on Firefox Developer. (This happened within the last 3 weeks.)

My only objective here is to maximize the vertical dimension of my screen. (Note that the Container icons to the right are also "pushed up." The one that looks like a clock and the drop-down arrow beside it.)

I can't make the tabs vertically shorter.

(Please find first attachment below)

When I press "Alt", the tabs are vertically covering around 1/2 of the menu bar (menu bar is hidden).

(Please find second attachment below)

Below is how my Firefox Browser looks like and what I am aiming for.

(Please find third attachment below)

Note that the horizontal line above the tabs (container color indicators) are now gone on Firefox Developer (after trying to fix this issue since yesterday).

My CSS rules:

/* Below: For tabs */

  1. #tabbrowser-tabs .tab-text {
font-size:14pt !important;

}

  1. #TabsToolbar {

height: 34px!important; }

.titlebar-button{ padding-block: 0px !important; }

  1. #urlbar-container, #search-container { padding-block: 0px !important; }

/* Below: Removal of containers' icons */

  1. #userContext-indicator {

display:none !important; }

/* Below: Test for FF Developer only */

root{
 --tab-block-margin: 0 !important;

}

--

TIA!

Pyetur nga winginit 17 orë më parë

Huion tablet pen not working with Firefox!

Hello! Sites like Gartic Phone and Whiteboard Fox do not respond to my Huion tablet pen. I don't think Firefox recognizes the pen as a drawing device. I have done some t… (lexoni më tepër)

Hello! Sites like Gartic Phone and Whiteboard Fox do not respond to my Huion tablet pen. I don't think Firefox recognizes the pen as a drawing device.

I have done some troubleshooting and have figured out that this is a Firefox specific issue: Google Chrome and Microsoft Edge both respond to my pen on those sites. I saw another person was struggling with this exact same issue, but the thread was archived with no response.

How do I fix this? Was there something I missed in the settings?

Pyetur nga nuhmcat 4 orë më parë

allowTabDetach not working

If I set allowTabDetach to false it still allows it. If I just barely move a tab when clicking on it, it moves it to a new window. In other words, FF is ignoring the sett… (lexoni më tepër)

If I set allowTabDetach to false it still allows it. If I just barely move a tab when clicking on it, it moves it to a new window. In other words, FF is ignoring the setting.

Pyetur nga douglasquaid 5 ditë më parë

Përgjigja e fundit nga douglasquaid 6 orë më parë

Explore possibilities of using System Theme 1.0 in Firefox 91.9.1esr and later.

After moving to Firefox 91.9.1esr I found problem with System theme 1.2. The color of tab add button was changed, and the button is not visible with my Windows 7 classic … (lexoni më tepër)

After moving to Firefox 91.9.1esr I found problem with System theme 1.2. The color of tab add button was changed, and the button is not visible with my Windows 7 classic windows system theme. So, I'm trying to find a way to port System theme 1.0 color scheme to newer firefox versions.

Creation of a simple theme with firefox color extension works. But it is unable to recreate the effects related to active and inactive window color changes. As, I had to use bitmap to get the OS blue color transition pattern.

It seems the system theme is stored in omni.ja file. Modification of the omni.ja seems to be not a practical solution. So, it would be a better way to create an addon theme with the same code as the System Theme 1.0.

The first question is, if it will be possible to create a theme with the same code as a system theme has. Will it be able to perform the same way?

The next question is: Where the source code of the system theme is? I was unable to find it in the Firefox source. It seems, it is not stored in any obvious location.

Pyetur nga sforforsoft 1 ditë më parë

Përgjigja e fundit nga sforforsoft 15 orë më parë

Unable to download jpg file complete since latest update

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. C… (lexoni më tepër)

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. Can download ok if I right click image to show in new tab. Cannot find adblocker to disable which was DDG Team suggested was happening. I can download from file view in MS browser. Problem started after latest update.

Pyetur nga Cowgirl_in_the_Sand 1 ditë më parë

Përgjigja e fundit nga Cowgirl_in_the_Sand 22 orë më parë

Video Audio Delay

Hello, When ever trying to watch videos on for example youtube. When the video loads or you pause and play it, there is a ~2 second audio blank period. Video doesn't stut… (lexoni më tepër)

Hello,

When ever trying to watch videos on for example youtube. When the video loads or you pause and play it, there is a ~2 second audio blank period. Video doesn't stutter or anything, just no audio right after loading a video or playing it again after pausing.

Ive tried other video sites also and the same problem occurs there.

This computer is running a intel i3 12th gen with hdmi cable to a sony tv

Pyetur nga DAAH 1 ditë më parë