Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Firefox doesn't load any sites (other browsers work fine) | "The connection has timed out"

  • 4 ответа
  • 1 имеет эту проблему
  • 41 просмотр
  • Последний ответ от eb.krogulewski

more options

Firefox on PC doesn't load any sites, not even 192.168.0.1. Not even in Troubleshoot Mode Yesterday it worked.

Firefox is the only browser with this issue. Chrome and Edge work fine

Firefox on my Android phone works fine as well

I tried following these articles but they didn't help:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-and-other-browsers-cant-load-websites

Firefox on PC doesn't load any sites, not even 192.168.0.1. Not even in Troubleshoot Mode Yesterday it worked. Firefox is the only browser with this issue. Chrome and Edge work fine Firefox on my Android phone works fine as well I tried following these articles but they didn't help: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-and-other-browsers-cant-load-websites
Приложенные скриншоты

Выбранное решение

The issue fixed itself. I didn't do literally anything to fix it, it just started working when I checked a few hours later

Прочитайте этот ответ в контексте 👍 0

Все ответы (4)

more options

donthavecow powiedział

That looks like router IP address. Did you follow the router instructions.

It is a router IP address. I was just using it as an example that it wasn't just the "public" addresses that aren't working (sorry I don't know proper terminology I'm not educated on this).

it's not the fault of the router 100%, I haven't changed anything on it in a while and Firefox worked like normal before today

Изменено eb.krogulewski

more options

Did you try to reset (power off, wait thirty seconds, and power on) the router and reboot the computer as that is usually the first to try ?

more options

cor-el powiedział

Did you try to reset (power off, wait thirty seconds, and power on) the router and reboot the computer as that is usually the first to try ?

I have. I also cleared catche, cookies, etc.

more options

Выбранное решение

The issue fixed itself. I didn't do literally anything to fix it, it just started working when I checked a few hours later