Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

New Gmail - left side menu - sliders

  • 5 ответов
  • 1 имеет эту проблему
  • Последний ответ от poljos

more options

In the new Gmail design is Firefox showing in the left menu sliders all the time, although if there are is no need. This is not happening in Brave. See attached picture with comaparasion with Brave (Chromium).

Is it possible to fix this issue?

Thank you very much.

In the new Gmail design is Firefox showing in the left menu sliders all the time, although if there are is no need. This is not happening in Brave. See attached picture with comaparasion with Brave (Chromium). Is it possible to fix this issue? Thank you very much.
Приложенные скриншоты

Все ответы (5)

more options

Mi se to menu zobrazuje ve Firefoxu i v Brave úplně stejně (posuvník po najetí myši). Ty tam máš použité nějaké téma - možná to je tím. Zkus to v defaultu.

more options

mi právěv Brave po najetí myši, ale ve Firefoxu stále - dokonce i posuvník u Rooms, kde mám jen jednu položku. Ano téma používám, ale zkoušel jsem jich několik, včetně defaultního a posuvníky jsou tam stále... tak nevim.

more options

Vyzkoušej to v nouzovém režimu Firefoxu (Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky). Je možné, že máš nějak pozměněné nastavení ve Windows (třeba velikost textu, nebo rozlišení), co ti to rozhazuje.

more options

I v nouzovém režimu to vypadá pořád stejně. Zkoušel jsem všechno možné, ale posuvníky tam jsou pořád. Nejsem si vědom, že bych měl ve Windows pozměněné nějaké nastavení, tak nevím. Jak říkám, v Brave (Chrome) to vypadá mnohem lépe...

more options

Ono se někdy stává/lo, že stránky nejsou přispůsobené všem prohlížečům. To je chyba autora stránek. I když Google by mohl tuhle problematiku zvládat.