Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Learn More

Uuden päivityksen (50) jälkeen selain ei enää toimi.

  • 5 respostas
  • 1 tem este problema
  • 20 visualizações
  • Última resposta por meluho

more options

Firefox suoritti päivityksen versioon 50. Päivityksen asennus onnistui ja selaimen käynnistyttyä uudestaan mitään ei tapahdu. Ei aukea sivut eivätkä valikotkaan toimi. Löysin netistä ohjeen selaimen "virkistämisestä", jota kokeilin ja sen jälkeen selain toimii niin kauan, kunnes sen käynnistää uudestaan. Poistin koko selaimen asennuksen ja latasin uuden paketin, jonka asensin puhtaalta pöydältä. Ei auta. Selain toimi moitteetta ennen päivitystä.

Joudun nyt käyttämään Chromea. Yritin lähettää liitteeksi kuvakaappauksen, mutta kuvan lataus ei näemmä pelitä. Enkä saa ympättyä tähän mukaan tietoja ongelmanmääritykseenkään.

Marko Saarinen

Firefox suoritti päivityksen versioon 50. Päivityksen asennus onnistui ja selaimen käynnistyttyä uudestaan mitään ei tapahdu. Ei aukea sivut eivätkä valikotkaan toimi. Löysin netistä ohjeen selaimen "virkistämisestä", jota kokeilin ja sen jälkeen selain toimii niin kauan, kunnes sen käynnistää uudestaan. Poistin koko selaimen asennuksen ja latasin uuden paketin, jonka asensin puhtaalta pöydältä. Ei auta. Selain toimi moitteetta ennen päivitystä. Joudun nyt käyttämään Chromea. Yritin lähettää liitteeksi kuvakaappauksen, mutta kuvan lataus ei näemmä pelitä. Enkä saa ympättyä tähän mukaan tietoja ongelmanmääritykseenkään. Marko Saarinen

Todas as respostas (5)

more options

Hmm eli toimiiko selain (sivut ja valikot aukeaa) virkistämisen jälkeen uudelleenkäynnistykseen saakka? Jos, niin voisitko mennä sivulle about:support ja katsoa mitä siellä lukee esimerkiksi otsikon Ohjelman perustiedot alla kohdassa Usean prosessin ikkunoita? Entä mitä jos tavallisen uudelleenkäynnistyksen sijaan käynnistätkin uudestaan vikasietotilaan painamalla about:support-sivulla nappia, jossa lukee ”Käynnistä uudelleen ilman lisäosia...”? Toimiiko silloin?

Joillain kuvan lataus on toiminut vasta laittaessa vastausta jatkona kysymykselle. Voit kokeilla uudestaan, jos et niin jo tehnyt.

more options

Juurikin näin. Virkistyksen jälkeen selain toimii, mutta kun sen sulkee ja avaa uudestaan, ei mitään tapahdu mihinkään. Saan virkistyksen tehtyä Help:stä ja sieltä ongelmienratkaisutiedoista. Mikään muu valikko ei toimi, ei edes asetukset.

Virkistämisen jälkeen, kun selain toimii, kysymässäsi about:supportissa lukee kohdassa "multiprocess windows": 0/1 (Disabled). Selaimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, jolloin se ei toimi, kohdassa lukee: "1/1 (Enabled by default)".

Uudelleenkäynnistys vikasietotilaan ei auta, mykäksi jää. Ainoa mikä auttaa, on se virkistys.

Ilmeisesti sain tosiaan nyt kuvan mukaan. Eipä siinä muuta näy, kuin valkea ikkuna. Otan tähän lisäksi myös kuvan about:support-sivusta.

Marko
more options

Aha! Näyttää vahvasti siltä, että syynä on juurikin tuo uusi multiprocess windows -ominaisuus, koodinimeltään Electrolysis. Sen pois päältä ottaminen auttanee. Voin selvittää illalla miten se kannattaisi tehdä tai voit toki itsekin googletella.

Modificado por user182358391634626499304511781402597790703 a

more options

Löysin netistä tuohon multiprocess-juttuun ratkaisun. Muutamia linkkejä pengottuani löysin seuraavan:

http://www.ghacks.net/2016/07/22/multi-process-firefox/

Sivustolla hieman alempana oli ohje, miten multiprocess joko otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä. Poistin sen käytöstä ohjeiden mukaan ja ainakin toistaiseksi Firefox näyttäisi toimivan.

more options

Kopioin tähän ohjeen vielä:

To enable or disable multi-process Firefox, do the following

-Type about:config in the browser's address bar. -Confirm that you will be careful. -Search for browser.tabs.remote.autostart. -Double-click on the preference.

Setting the value of browser.tabs.remote.autostart to true enables the multi-process architecture in Firefox, setting it to false disables it.

Please note that you need to restart the browser when you change the preference's value.

Some configurations, if accessibility is used or add-ons are incompatibility, prevent Electrolysis from being enabled.