Tuo kirjanmerkkejä ja henkilökohtaisia tietoja toisesta selaimesta

Voit tuoda kirjanmerkkejä ja muita tietoja toisesta tietokoneellesi asennetusta selaimesta.

Voit tuoda kirjanmerkit ja muut tiedot seuraavilla ohjeilla:

1. Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks button win 2 navigointipalkin oikeassa reunassanapsauttamalla valikkopalkissa Kirjanmerkit-valikkoanapsauttamalla Firefox-ikkunan yläosassa Kirjanmerkit-valikkoa ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks-29 ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

2. Napsauta Kirjasto-ikkunassa Tuo ja varmuuskopioi ja valitse Tuo tietoja toisesta selaimesta.... Ohjattu profiilin tuonti -ikkuna avautuu.
    Import IE - Win1 fx7 - Finnish
    Huomaa: Jos Tuo tietoja toisesta selaimesta... ei ole napsautettavissa (valinta on harmaa), saatat käyttää yksityistä selaustilaa. Poistu tilasta ja yritä uudelleen.
  1. Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks button win 2 navigointipalkin oikeassa reunassanapsauttamalla valikkopalkissa Kirjanmerkit-valikkoanapsauttamalla Firefox-ikkunan yläosassa Kirjanmerkit-valikkoa ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks-29 ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

2. Napsauta Kirjasto-ikkunassa f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Tuo ja varmuuskopioi ja valitse Tuo tietoja toisesta selaimesta....
    Huomaa: Jos Tuo tietoja toisesta selaimesta... ei ole napsautettavissa (valinta on harmaa), saatat käyttää yksityistä selaustilaa. Poistu tilasta ja yritä uudelleen.

Valitse selain, josta haluat tuoda kirjanmerkit ja muut tiedot Firefoxiin, ja jatka sitten ikkunan ohjeiden mukaisesti tuodaksesi tiedot.

Jos ohjattu tuonti ei tunnista toista selaintasi, voit silti tuoda kirjanmerkkisi viemällä ja tallentamalla ne ensin HTML-tiedostoon. Vieraile selaimen tukisivustolla, jos tarvitset lisäohjeita.

Voit lukea lisätietoja seuraavista artikkeleista:

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/LyhRKa