Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

stahování excelových souborů

  • 2 respostas
  • 1 tem este problema
  • 1 visualização
  • Última resposta de ivetahreskova

more options

Dobrý den,

při stahování souboru Excel se mě Firefox v některých případech neptá, jestli chci soubor jen otevřít nebo uložit, i když mám v nastavení zaškrtuto, že se má zeptat pokaždé.

V některých případech se mě zeptá a v jiných mi rovnou nabídne uložení a nemůžu soubor jen otevřít bez ukládání. Jedná se o nějakou chybu? Dříve to fungovalo bez problémů.

Děkuji za odpověď a přeji hezký den :)

Dobrý den, při stahování souboru Excel se mě Firefox v některých případech neptá, jestli chci soubor jen otevřít nebo uložit, i když mám v nastavení zaškrtuto, že se má zeptat pokaždé. V některých případech se mě zeptá a v jiných mi rovnou nabídne uložení a nemůžu soubor jen otevřít bez ukládání. Jedná se o nějakou chybu? Dříve to fungovalo bez problémů. Děkuji za odpověď a přeji hezký den :)

Todas as respostas (2)

more options

Od Firefoxu 98 to funguje "jinak". Už se to tady probíralo. Nic uspokojivého: https://support.mozilla.org/cs/questions/1370273

more options

děkuji za odpověď, řešila jsem něco malinko jiného, ale už jsem to konečně našla v nápovědě :)

Jinak to ukládání mě taky rozčiluje, ale tak s tím asi nic nenaděláme :)