Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Chyba v nastavení otevírání příloh PDF, DOC......

  • 1 antwoord
  • 1 heeft dit probleem
  • 4 weergaven
  • Laatste antwoord van poljos

more options

Dobrý den,

asi poslední dva měsíce od aktuailzace mám problém s otevíráním příloh typu PDF, DOC atd. I když mám v Nastavení - Soubory a aplikace - nastaveno U každého souboru se zeptat, kam ho uložit a chci přílohu pouze otevřít v jiném programu, Firefox ji vždy stáhne do počítače. Proč? Zbytečně se mi plní počítač přílohami, které již více nepotřebuji. Dříve toto fungovalo perfektně.

S pozdravem Lenka Šretrová

Dobrý den, asi poslední dva měsíce od aktuailzace mám problém s otevíráním příloh typu PDF, DOC atd. I když mám v '''Nastavení '''- '''Soubory a aplikace''' - nastaveno '''U každého souboru se zeptat, kam ho uložit''' a chci přílohu pouze otevřít v jiném programu, Firefox ji vždy stáhne do počítače. Proč? Zbytečně se mi plní počítač přílohami, které již více nepotřebuji. Dříve toto fungovalo perfektně. S pozdravem Lenka Šretrová

Alle antwoorden (1)

more options