Nettstedstillatelser-panelet

This article applies to Firefox version 87 and above. See the Nettstedsinformasjonspanel article for previous Firefox versions.

Om du har gitt noen spesielle tillatelser til et nettsted, vil du se et Tillatelser-ikon Fx87PermissionsIconFx89PermissionsIcon i adresselinjen. Klikk på dette ikonet for å åpne Tillatelser-panelet hvor du kan se og redigere alle tillatelsene for nettstedet.

Fx87addressBar-PermissionsFx98WinNorskAdresslinjeTillatelser

Du kan klikke på X ved siden av hver tillatelse for å fjerne tillatelsen. Dette gjeninnsetter standardverdi for den tillatelsen.

Merk: Du vil kun se et Tillatelser-ikon i adresselinjen dersom du har endret på standardoppsettet for tillatelser for nettstedet.

Du kan endre alle tillatelser i Sideinformasjon-vinduet. Det inneholder en omfattende Tillatelser-del (fane). Slik åpner du Sideinformasjon-vinduet for et nettsted:

1. Klikk på hengelåsen Fx70GreyPadlockFx89Padlock i adresselinjen.
  2. Klikk på høyrepilen i Nettstedsinformasjonspanelet.
    Fx87SiteInfo-ArrowFx98WinNorskNettstedsinformasjonspanelHoyrePil
  3. Klikk på Mer informasjon-knappen i det neste panelet.

Les artikkelen Firefox sideinformasjons-vindu for mer informasjon.