Eksporter innloggingsdata fra Firefox

Om du vil sikkerhetskopiere brukernavn og passord du har lagret, eller flytte dem til et annet program, kan du bruke Firefox Passordbehandler til å eksportere disse til en .csv (comma separated values) fil.

Advarsel: Passordene dine i eksportfilen er ikke kryptert og vil kunne leses av enhver som kan har denne filen. Ikke last eksportfilen opp på nettet, send den ikke i e-post eller del den. Slett denne filen når du er ferdig.

Du kan også importere innloggingsdata fra en annen nettleser, eller importere brukernavn og passord fra en fil.

Eksporter brukernavn og passord

1. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet.
  2. Klikk på Innlogginger og passordPassord. Siden about:logins i Firefox åpnes i en ny fane.
  3. Klikk på meny-ikonet Three dot menu og så på Eksporter innogginger….
    Fx115WinNorskEksporterInnloggingerFx122WinNorskEksporterPassord
  4. En dialogboks minner deg på at passord lagres som lesbar tekst. Klikk på Eksporter…-knappen for å fortsette.
    Fx121WinNorskEksporterPassordAdvarsel
    • Det kan være du blir bedt om å oppgi hovedpassordet ditt, om det er slått på, når du ber om tilgang til lagrede passord.
  5. Du velger et filnavn for den eksporterte informasjonen og hvor den vil bli lagret.
  1. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet.
  2. Klikk på Innlogginger og passordPassord. Siden about:logins i Firefox åpnes i en ny fane.
  3. Klikk på meny-ikonet Three dot menu og så på Eksporter passord….
    Fx122WinNorskEksporterPassord
  4. En dialogboks minner deg på at passord lagres som lesbar tekst. Klikk på Fortsett med eksport-knappen for å fortsette.
    Fx122WinNorskEksporterPassordAdvarsel
    • Det kan være du blir bedt om å oppgi hovedpassordet ditt, om det er slått på, når du ber om tilgang til lagrede passord.
  5. Du velger et filnavn for den eksporterte informasjonen og hvor den vil bli lagret.