Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Firefox is not loading some images, Linux Mint 20.3

  • 4 antwoorden
  • 0 hebben dit probleem
  • 2 weergaven
  • Laatste antwoord van cor-el

more options

Hi,

I am using Linux Mint 20.3, 64-bit and both Firefox and Chrome are not loading images for me on certain websites (i.e. okcupid). In particular, I am noticing that images will actually load for a split second and then disappear moments later.

I've tried disabling my adblockers, deleting my cookies and cache, running Firefox in Troubleshoot and Diagnose mode, running Chrome in Incognito mode, and evening uninstalling and reinstalling Firefox. Still the issue persists.

I followed the advice here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/fi ... s-not-show

Any advice or suggestions would be most welcome.

Thanks, Chris

Hi, I am using Linux Mint 20.3, 64-bit and both Firefox and Chrome are not loading images for me on certain websites (i.e. okcupid). In particular, I am noticing that images will actually load for a split second and then disappear moments later. I've tried disabling my adblockers, deleting my cookies and cache, running Firefox in Troubleshoot and Diagnose mode, running Chrome in Incognito mode, and evening uninstalling and reinstalling Firefox. Still the issue persists. I followed the advice here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/fi ... s-not-show Any advice or suggestions would be most welcome. Thanks, Chris

Gekozen oplossing

Hi, I have determined that this is probably a problem on OkCupid's end because the same issue persists across multiple browsers and operating systems. This issue is not occurring on any other websites for me. We can mark this topic as closed. Thank you.

Dit antwoord in context lezen 👍 0

Alle antwoorden (4)

more options

Here is the link with advice that I followed: https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-problems-images-not-show

more options

Can you post a link to a publicly accessible page (i.e. no authentication or signing on required), so we can check for possible issues ?

Are the images loaded if you check "Tools -> Page Info -> Media" or the Network Monitor or the Web Console ?

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

more options

Gekozen oplossing

Hi, I have determined that this is probably a problem on OkCupid's end because the same issue persists across multiple browsers and operating systems. This issue is not occurring on any other websites for me. We can mark this topic as closed. Thank you.

more options

It might still help if you post one or more links to specific cases where you experience errors even if this occurs in other browsers as well.