Zien welke versie van Firefox u gebruikt

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 50985
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

In veel gevallen is het belangrijk te weten welke versie van Firefox u gebruikt. U kunt het versienummer via de volgende methoden achterhalen:

Via het venster Over Mozilla Firefox

Doe het volgende om dit venster te benaderen:

• Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Help en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Over Firefox.

Het venster Over Mozilla Firefox zal verschijnen. Uw versienummer wordt onder de naam Firefox vermeld.

AboutFirefox-Fx5Mac

AboutFirefox-Win7v2501

Noot: het openen van het venster Over Mozilla Firefox zal standaard een updatecontrole starten om na te gaan of er een bijgewerkte versie van Firefox beschikbaar is. Voor meer informatie, zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie.

Via de pagina Probleemoplossingsinformatie

U kunt uw Firefox-versie achterhalen zonder een updatecontrole uit te voeren door de pagina Probleemoplossingsinformatie te gebruiken. Doe het volgende om deze pagina te benaderen:

• Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Probleemoplossingsinformatie.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.

De pagina Probleemoplossingsinformatie met het adres about:support zal in een nieuw tabblad verschijnen. Uw versienummer van Firefox wordt onder de sectie Toepassingsbasics vermeld.

Fx25Win7AppBasicsVersion

Voor meer informatie over deze pagina, zie het artikel De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen.