Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen

Wanneer u iets in de adresbalk typt, geeft Firefox een vervolgkeuzelijst met voorgestelde websites weer. Dit artikel beschrijft hoe u enkele of alle items uit de adresbalkgeschiedenis kunt wissen.

Noot: als u op de adresbalk klikt, ziet u standaard een vervolgkeuzelijst met topwebsites. Zie Uw topwebsites aanpassen voor meer informatie.

Een enkel item uit de adresbalkgeschiedenis wissen

1. Om een enkel item in de adresbalkgeschiedenis te wissen, klik eerst op het vervolgkeuzepijltje in de adresbalk.typ of plak voldoende tekst in de adresbalk totdat het item in het vervolgkeuzemenu wordt getoond.
    show history address bar 57
  2. Druk op de pijltoets Omlaag of beweeg de muis om de te verwijderen navigatie- of zoekgeschiedenisvermelding te markeren.
  3. Houd om het gemarkeerde item te wissen de Shift-toets ingedrukt en druk op Delete op uw toetsenbord.

Alle items voor een enkele website wissen

1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk (als u de knop daar niet ziet, klik dan op de menuknop fx57menu en daarna op Bibliotheek). Klik op Geschiedenis en klik daarna op de balk Alle geschiedenis tonen onderaan om het venster Bibliotheek te openen.
  2. Typ in het veld Geschiedenis doorzoeken in de rechterbovenhoek de naam van de website die u wenst te vergeten en druk op EnterReturn.
  3. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt in de lijst met resultaten op de website die u wilt vergeten en selecteer Deze website vergeten.
    History Win6 History Mac6 History Lin6
    Noot: het gebruik van Deze website vergeten zal alle sporen van die website uit uw geschiedenis wissen. Voor meer informatie, zie Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox.
  4. Sluit het venster Bibliotheek.

Alle items in de adresbalkgeschiedenis wissen

Noot: als u items met een ster ziet, dan zijn dit bladwijzers en geen deel van uw navigatiegeschiedenis. Dit is onderdeel van de functie automatisch aanvullen van de adresbalk van Firefox. Als u geen bladwijzers of andere inhoud in de adresbalk wilt zien verschijnen, zie dan Uw instellingen van de adresbalk wijzigen.
  1. Klik op de menuknop Fx57Menu en daarna op Bibliotheek.
  2. Klik op Geschiedenis.
  3. Klik op Recente geschiedenis wissen… om het dialoogvenster te openen.
  4. Stel in het venster Recente geschiedenis wissen de Te wissen tijdsperiode in op Alles.
  5. Zorg ervoor dat Navigatie- & downloadgeschiedenis is aangevinkt om uw navigatiegeschiedenis te wissen. Vink het veld naar Formulier- en zoekgeschiedenis aan om uw zoekgeschiedenis te wissen.
    Tip: zorg ervoor dat u de vinkjes naast alle andere items die u niet wilt wissen verwijdert. Zie Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox voor meer informatie.
    Fx68ClearAllHistory Clear Recent History - Everything - Browsing and Download History
  6. Klik op Nu wissenOK om alle items in de adresbalkgeschiedenis te wissen.