Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen

Wanneer u iets in de locatiebalk (ook wel de adresbalk of “Awesome bar” genoemd) intypt, geeft Firefox een vervolgkeuzelijst met voorgestelde websites weer. Dit artikel beschrijft hoe u enkele of alle items uit de locatiebalkgeschiedenis kunt wissen.

Alle items voor een enkele website wissen

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Geschiedenis en klik daarna op de koppeling Alle geschiedenis tonen onder aan de lijst om het venster Bibliotheek te openen.

2. Typ in het veld Geschiedenis doorzoeken in de rechterbovenhoek de naam van de website die u wenst te vergeten en druk op EnterReturn.
  3. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt in de lijst met resultaten op de website die u wilt vergeten en selecteer Deze website vergeten.
    History Win6 History Mac6 History Lin6
    Noot: het gebruik van Deze website vergeten zal alle sporen van die website uit uw geschiedenis wissen. Voor meer informatie, zie Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox.
  4. Sluit het venster Bibliotheek.

Een enkel item uit de locatiebalkgeschiedenis wissen

1. Klik op het vervolgkeuzepijltje in de locatiebalk om een enkel item in de locatiebalkgeschiedenis te wissen.
    Remove Website Address Bar
  2. Druk op de pijltoets Omlaag of beweeg de muis om de te verwijderen invoer te markeren.
  3. Om het gemarkeerde item te wissen houdt u de Shift-toets ingedrukt en drukt u op Delete op uw toetsenbord.

Alle items in de locatiebalkgeschiedenis wissen

Noot: als u items met een ster ziet, dan zijn dit bladwijzers en geen items uit uw navigatiegeschiedenis. Dit is onderdeel van de Awesome bar-functie van Firefox. Als u geen bladwijzers in de locatiebalk wilt zien verschijnen, zie dan Uw instellingen van de locatiebalk wijzigen.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Stel in het venster Recente geschiedenis wissen de Te wissen tijdsperiode in op Alles.
  3. Klik op het pijltje naast Details en selecteer vervolgens Navigatie- & downloadgeschiedenis.
    Clear Browsing Download History Win
  4. Druk op Nu wissen om alle items in de locatiebalkgeschiedenis te wissen.
  1. Klik op de menuknop new fx menu en klik daarna op Geschiedenis.
  2. Klik op Recente geschiedenis wissen… om het dialoogvenster te openen.
  3. Stel in het venster Recente geschiedenis wissen de Te wissen tijdsperiode in op Alles.
  4. Klik op het pijltje naast Details om een lijst met te wissen items uit te vouwen. Zorg ervoor dat Navigatie- & downloadgeschiedenis is aangevinkt.
    Tip: zorg ervoor dat u de vinkjes naast alle andere items die u niet wilt wissen verwijdert. Zie Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox voor meer informatie.
    Clear Browsing Download History Win
  5. Druk op Nu wissen om alle items in de locatiebalkgeschiedenis te wissen.

Probleemoplossing

Ik zie nog steeds items met een ster in de locatiebalk

Als u geen bladwijzers in de locatiebalk wilt zien verschijnen, zie dan Uw instellingen van de locatiebalk wijzigen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1xKrGwt