Toegankelijkheidsfuncties in Thunderbird

Er zijn vele manieren om Thunderbird met uw behoeften voor toegankelijkheid te laten werken.

Weergaveopties

U kunt in Thunderbird uw weergaveopties wijzigen.

1. Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer VoorkeurenKlik boven in het Thunderbird-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren, of klik op de menuknop New Fx Menu fx57menu en kies OptiesVoorkeuren.

Thunderbird Options Menu
  2. Klik op Weergave. Het volgende scherm wordt weergegeven:
Display settings for TB

Schermlezers

De volgende schermlezers zijn getest en werken met Thunderbird.

Lettergrootte

Specifieke toegankelijkheidsfuncties voor Firefox en Firefox voor Android

Voor meer info over specifieke toegankelijkheidsfuncties voor Firefox, zie Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers.

Voor meer info over toegankelijkheidsfuncties voor Firefox voor Android, zie Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel.