Opslaan naar Pocket – overzicht

Banner Pocket

Het is eenvoudig om naar Pocket op te slaan vanaf elke computer, tablet of mobiel apparaat.

Wat gebeurt er nadat ik opsla?

Nieuwsgierig naar wat er gebeurt als u een koppeling naar Pocket opslaat? Simpel – deze wordt aan uw Lijst toegevoegd! Als u een item opent dat u naar Pocket hebt opgeslagen, verschijnt het in Artikelweergave of Oorspronkelijke weergave, afhankelijk van wat u hebt opgeslagen. Klik hier voor meer info over Artikelweergave en Oorspronkelijke weergave.

Selecteer hieronder uw apparaat om naar de instructies voor het opslaan vanaf dat apparaat te springen.

Naar Pocket opslaan op uw computer

Extensies voor opslaan voor veel populaire browsers

De browserextensie Save to Pocket voegt een Pocket-knop toe aan uw browserwerkbalk, zodat u pagina’s in één muisklik kunt opslaan. Onze browserextensies zijn beschikbaar voor Firefox, Chrome, Safari, Edge, Yandex en meer. De extensie Save to Pocket kan ook worden geïnstalleerd in browsers die Chrome-extensies ondersteunen, zoals Brave, Opera en Vivaldi. Klik hier om de Pocket-extensie aan uw browser toe te voegen en te beginnen met opslaan.

Pocket-integratie in Firefox

Pocket is is nu geïntegreerd in de Firefox-browser. Werk bij naar de nieuwste versie van Firefox om de nieuwe Pocket-knop te zien. Klik simpelweg op deze knop om op te slaan. Klik hier voor meer info over opslaan naar Pocket in Firefox.

Handmatig opslaan op de website van Pocket

In Pocket voor het web kunt u koppelingen rechtstreeks naar uw lijst opslaan. klik gewoon op de Plus-knop in de werkbalk bovenin. Dit is een geweldige oplossing als u een browser die geen browserextensie ondersteunt. Klik hier om te lezen hoe u handmatig opslaat naar Pocket.

Naar Pocket opslaan naar uw iPhone en iPad

Pocket Share-extensie

Met de extensie Pocket Share kunt u koppelingen opslaan naar Pocket vanuit Safari en veel van uw apps. Klik hier om te lezen hoe u de Pocket Share-extensie inschakelt en gebruikt om op te slaan naar Pocket.

Opslaan via kopiëren en plakken

Als u een koppeling kopieert op uw iOS-apparaat en Pocket opent, wordt u gevraagd of u de koppeling wilt opslaan bij het openen van Pocket. Klik hier voor meer info over opslaan met kopiëren en plakken.

Opslaan naar Pocket in Android

Menu Delen in Android

Tik op de deelknop in uw Android-browsers en favoriete apps en selecteer ‘Toevoegen aan Pocket’ om het item naar uw lijst op te slaan. Klik hier om te lezen over hoe u opslaan naar Pocket in Android.

Klik vervolgens op de knop Opslaan op elk Aanbevolen item dat u wilt opslaan.

Opslaan via kopiëren en plakken

Als u een koppeling kopieert op uw Android-apparaat en Pocket opent, wordt u gevraagd of u de koppeling wilt opslaan bij het openen van Pocket. Klik hier voor meer info over opslaan met kopiëren en plakken.

Artikelen op uw Kobo-eReader opslaan en bekijken

Als u artikelen opslaat naar uw Pocket-account, verschijnen ze automatisch op uw Kobo! U kunt elk van de op deze pagina genoemde methodes gebruiken, maar we raden u aan te beginnen met onze iOS-browserextensie. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Pocket op uw Kobo-apparaat.