Ik heb problemen met mijn Mozilla-account

Hebt u hulp nodig met uw Mozilla-account? Dit artikel beschrijft enkele oplossingen om u op weg te helpen. Als u hier geen antwoord vindt, kunt u hulp krijgen van de Mozilla-gemeenschap.

Raadpleeg Mozilla-accounts op support.mozilla.org voor vragen over het gebruik van Mozilla-accounts bij Mozilla Support.

Ik heb een Mozilla-account gemaakt. Wat kan ik ermee doen?

Allereerst bedankt voor uw registratie! We hebben een pagina gemaakt om u te helpen het te begrijpen en te profiteren van alle geweldige functies die uw Mozilla-account te bieden heeft: Access Mozilla Services with a Mozilla account.

Ik ondervind problemen met het verifiëren van mijn Mozilla-account

Wanneer u zich inschrijft voor een Mozilla-account of als uw inschrijving om veiligheidsredenen wordt geblokkeerd, dan sturen we u een e-mailbericht om te bevestigen dat het e-mailadres dat bij de account hoort van u is. Deze pagina helpt u met verificatieproblemen: Ik heb problemen met het bevestigen van mijn Mozilla-account.

Als u nog steeds niet kunt aanmelden of uw account niet kunt verifiëren, probeer dan een andere Mozilla-account aan te maken met een ander e-mailadres.

Ik heb een e-mailbericht ontvangen van Mozilla-accounts. Wat moet ik doen?

Mozilla-accounts verzendt verschillende e-mailberichten om veiligheidsredenen en om uw ervaring te helpen begeleiden. U ontvangt mogelijk de volgende berichten:

E-mailbericht ‘Verificatiecode’

Als u een e-mailbericht van Mozilla-accounts ontvangt met een zescijferige verificatiecode, moet u deze zescijferige verificatiecode op de aanmeldpagina invullen om uw account te bevestigen. U kunt een verificatie-e-mailbericht ontvangen als u zich voor het eerst registreert voor een nieuwe Mozilla-account, of als u zich bij uw Mozilla-account afmeldt en later weer aanmeldt.

FxA-NewAccount-VerificationCode-Email

E-mailbericht ‘Nieuwe aanmelding bij Firefox’

U kunt een e-mailbericht betreffende ‘Nieuwe aanmelding bij Firefox’ ontvangen met een knop Account beheren, die een koppeling bevat naar uw Mozilla-accountinstellingenpagina.

FxAemail-NewSign-in

Dit kan gebeuren als u zich op een nieuw apparaat of met een nieuw profiel aanmeldt bij een bestaande Mozilla-account. Als u niet zeker weet waarom u dit e-mailbericht hebt ontvangen, raden wij u aan het wachtwoord van uw Mozilla-account opnieuw in te stellen en het wachtwoord van uw e-mailadres te wijzigen.

E-mailbericht ‘Voltooi het aanmaken van uw account’

Dit e-mailbericht betekent dat iemand met uw e-mailadres een account heeft aangemaakt. Als u het zelf was, bevestig dan uw e-mailadres.

Als u het niet zeker weet, klik dan niet op de koppeling E-mailadres bevestigen in het bericht van Mozilla-accounts. Als u het e-mailadres per ongeluk hebt bevestigd, moet u het wachtwoord van uw Mozilla-account opnieuw instellen om beveiligingsproblemen te voorkomen.

E-mailbericht ‘Secundair e-mailadres toegevoegd’

U ontvangt een e-mailbericht met een verificatiecode om uw secundaire e-mailadres te verifiëren. Nadat u de code in de verificatiesectie hebt ingevuld, ontvangt u een notificatie op uw primaire e-mailadres met een waarschuwing dat een secundair adres aan uw Mozilla-account is toegevoegd.

Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn Mozilla-account?

U kunt uw wachtwoord wijzigen op de Mozilla-accountinstellingenpagina door de volgende stappen te volgen:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op uw Mozilla-account (uw e-mailadres of aanmelden).
  3. Klik Account beheren (of bezoek https://accounts.firefox.com).
  4. Op de Mozilla-accountpagina, scroll naar beneden naar de sectie Beveiliging en klik op de knop Wijzigen… naast Wachtwoord.
  5. Volg de stappen om uw oude en nieuwe wachtwoorden in te geven, en klik op Opslaan om af te ronden.

Ik weet mijn wachtwoord niet. Hoe kan ik een nieuw wachtwoord instellen?

Als u uw wachtwoord niet weet of bent vergeten, dan moet u uw Mozilla-account herinitialiseren (zie hieronder).

Hoe herinitialiseer ik mijn Mozilla-account?

Gebruik de koppeling Wachtwoord vergeten? op elke aanmeldpagina voor Mozilla-accounts en volg de aanwijzingen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Hierdoor wordt uw account geherinitialiseerd. Uw persoonlijke gegevens, zoals bladwijzers en aanmeldingen, worden niet meer met andere apparaten gesynchroniseerd (tenzij u uw account herinitialiseert met herstelsleutels). Lees Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Synchronisatie kwijt – Wat te doen voor meer info.

Kan ik het e-mailadres voor mijn Mozilla-account wijzigen?

U kunt uw primaire e-mailadres van uw Mozilla-account wijzigen als u een secundair e-mailadres hebt ingesteld voor die account. Lees voor meer informatie Het primaire e-mailadres voor Mozilla-accounts wijzigen.

Hoe gebruik ik Mozilla-accounts op mijn apparaten?

Lees voor hulp bij het instellen en gebruiken van Mozilla-accounts en Synchronisatie:

Nog steeds hulp nodig?

Als u de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog steeds niet kunt aanmelden, stuur dan een bericht naar ons ondersteuningsteam.

Contact opnemen