In hoeverre verschilt Firefox voor Ondernemingen van de normale Firefox?

Dit artikel is bedoeld voor IT-beheerders die Firefox op de computers in hun organisatie willen instellen.

Firefox voor Ondernemingen bevat diverse software-oplossingen die door Mozilla zijn gemaakt voor specifieke ondernemingsbehoeften. Samen vormen deze software-oplossingen Firefox voor Ondernemingen.

De Firefox-browser

U kunt het Firefox Rapid Release-kanaal kiezen (de versie die de meeste consumenten kiezen) of het Firefox Extended Support Release-kanaal (langere ondersteuningscycli), afhankelijk van uw behoeften. Dit artikel helpt u te begrijpen hoe u het kanaal kiest dat het beste bij uw behoeften aansluit.

Het MSI-installatieprogramma

We hebben een MSI-pakket van het volledige installatieprogramma gemaakt, om uitrol voor gebruikers van active directory die behoefte hebben aan een door Mozilla ondertekende MSI te vergemakkelijken. Lees hier meer over het MSI-installatiepakket.

ADM- en AMDX-sjablonen

We hebben ADM-/ADMX-sjablonen (Windows-groepsbeleidssjabloon) gemaakt met de standaard beste praktijken om te illustreren hoe groepsbeleid kan worden gebruikt in Windows. Lees hier meer over het gebruik van ADM-/ADMX-sjablonen.

De ‘Openen in IE’-extensie

Sommige bedrijven gebruiken nog steeds ActiveX-technologieën of websites die alleen voor IE zijn getest. Deze extensie helpt u te bepalen welke URL’s automatisch door uw gebruikers in IE moeten worden geopend. Lees hier meer details over de ‘Openen in IE’-extensie.

MacOS-plistbestand

We hebben een plist-sjabloon (MacOS-beleidsbeheersjabloon) gemaakt met de standaard beste praktijken om te illustreren hoe groepsbeleid kan worden gebruikt in MacOS. Lees hier meer over het gebruik van plist-sjablonen.

JSON-configuratiebestand ‘policies.json’

Hoewel we GPO in Windows en plist in MacOS ondersteunen, kunt u nog steeds een configuratiebestand gebruiken als dit aansluit bij uw behoeften (Linux-machines?). Lees hier meer over hoe u aanpassingen kunt implementeren met gebruik van policies.json.