Firefox aanpassen via Groepsbeleid

In Windows is ondersteuning voor beleidsregels geïmplementeerd via Groepsbeleid. Firefox ondersteunt het instellen van beleidsregels via Active Directory, evenals het gebruik van Lokaal groepsbeleid.

De ADMX-sjablonen voor Firefox zijn hier ter download beschikbaar:

https://github.com/mozilla/policy-templates/releases

Informatie over specifieke beleidsregels is beschikbaar in het bestand README in onze GitHub-repository - https://github.com/mozilla/policy-templates/blob/master/README.md.

Dit bestand bevat altijd de meest recente informatie over onze beleidsregels.