Firefox Accounts – Accountgegevens beheren

Ontgrendel meer uit de Firefox-suite: Synchronisatie, Monitor, Relay en meer.

Nu beginnen

Met Firefox Accounts kunt u op elk apparaat Mozilla-services benaderen met de Firefox-browser of Firefox OS door u eenvoudigweg aan te melden. Met een Firefox-account kunt u bij al uw bladwijzers, wachtwoorden, open tabbladen en meer — overal waar u Firefox gebruikt. De privacyverklaring vindt u hier.

Welke gegevens ontvangen jullie van mijn account?

Verplichte accountgegevens

• E-mailadres
  • Wachtwoord
  • Leeftijd

Optionele accountgegevens

• Afbeelding
  • Schermnaam
  • Tweede e-mailadres
  • Authenticatie in twee stappen

Hoe kan ik mijn accountgegevens benaderen?

U kunt toegang krijgen tot uw account op https://accounts.firefox.com/signin.

Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

U kunt uw accountgegevens bijwerken op https://accounts.firefox.com/signin.

Hoe verwijder ik mijn accountgegevens?

U kunt uw account verwijderen vanaf de onderzijde van uw accountpagina op https://accounts.firefox.com/signin.

Hoe lang bewaren jullie mijn accountgegevens?

We behouden ze zo lang uw account open is, tenzij u ervoor kiest ze te verwijderen.