Aanmeldingsgegevens vanuit Firefox Lockwise exporteren

Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Als u een reservekopie wilt maken van uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden, of ze naar een andere toepassing wilt verplaatsen, dan kunt u met de Firefox Lockwise-wachtwoordenbeheerder deze gegevens als een .csv (comma separated values)-bestand exporteren. Deze functie is beschikbaar vanaf Firefox versie 79.

Waarschuwing: uw wachtwoorden in het geëxporteerde bestand worden niet versleuteld en kunnen door iedereen die het bestand kan bekijken worden gelezen. Upload, e-mail of deel het geëxporteerde bestand niet online. Verwijder het wanneer u klaar bent.

U kunt ook aanmeldingsgegevens uit een andere browser importeren of aanmeldingsgegevens uit een bestand importeren.

Gebruikersnamen en wachtwoorden exporteren

1. Klik op de menuknop fx57menufx89menu om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden. De pagina about:logins van Firefox Lockwise wordt in een nieuw tabblad geopend.
  3. Klik op het Firefox Lockwise-menu (drie puntjes) en vervolgens op Aanmeldingen exporteren….
    LockwiseExportLockwiseImportExport
  4. Er verschijnt een dialoogvenster om u eraan te herinneren dat wachtwoorden als leesbare tekst wordten opgeslagen. Klik op de knop Exporteren… om verder te gaan.
  5. U kunt de bestandsnaam en de locatie waar deze geëxporteerde gegevens worden opgeslagen kiezen.