Firefox gebruiken met een 64-bits besturingssysteem

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox zal werken op 64-bits versies van Windows, maar het is geen 64-bits toepassing. Zie systeemvereisten voor details over alle ondersteunde systemen.

Voor details over het installeren, zie Firefox installeren in Windows.

Firefox zal werken op 64-bits versies van Mac OS X, maar het is geen 64-bits toepassing. Zie systeemvereisten voor details over ondersteunde systemen.

Voor details over het installeren, zie Firefox installeren op Mac.

Firefox zal werken op 64-bits versies van Linux, maar het is geen 64-bits toepassing. Zie Firefox installeren in Linux voor details over het verkrijgen van de juiste versie van Firefox voor uw Linux-distributie.

Mozilla werkt aan het beschikbaar maken van 64-bits versies, maar er is nog geen uitgaveschema bekend.