Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.

  • 2 balasan
  • 1 ada masalah ini
  • 1 paparan
  • Balasan terakhir oleh poljos

more options

Dobrý den, Prosím o radu a pomoc. Toto se mi zobrazuje ( Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat) při sledování videí zaslaných na moji e-mailovou adresu "volny.cz" a přehrávání se vypne. Když to samé udělám v prohlížečích Opera nebo Chrome, tak to funguje bez problému. Jak to udělat aby to fungovalo i v prohlížeči Firefox. Díky za radu a pomoc.

            Ivan
Dobrý den, Prosím o radu a pomoc. Toto se mi zobrazuje ( Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat) při sledování videí zaslaných na moji e-mailovou adresu "volny.cz" a přehrávání se vypne. Když to samé udělám v prohlížečích Opera nebo Chrome, tak to funguje bez problému. Jak to udělat aby to fungovalo i v prohlížeči Firefox. Díky za radu a pomoc. Ivan

All Replies (2)

more options

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Informácie pre riešenie problémov - Vyskúšajte núdzový režim-Reštartovať a zakázať doplnky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje.

more options