Showing questions tagged: Show all questions

Not able to share voice or video on dscord

When I go to discord, I am not able to join in an audio call. When I go to un-mute my profile, I get an error that say >You want to be able to talk to your friends, r… (read more)

When I go to discord, I am not able to join in an audio call. When I go to un-mute my profile, I get an error that say >You want to be able to talk to your friends, right? switch to the latest Chrome, Opera, Firefox, Edge or download the latest discord app to start talking right now!


I am using firefox 78.6.1esr (64-bit) on Debian 10.7

I have had a back and forth with Discord and they informed me that its a Firefox only issue and to ask here instead.

Asked by jmanshad 35 minutes ago

Last reply by jscher2000 13 minutes ago

  • Solved

Firefox tries saving all JPEG files as .jif.

For the past few days, my browser has started trying to save all JPEG files, regardless of their actual fire extension, as .jif. (see attached photo) I have not changed a… (read more)

For the past few days, my browser has started trying to save all JPEG files, regardless of their actual fire extension, as .jif. (see attached photo) I have not changed anything that should have done that, and cannot seem to change it back. Any help would be much appreciated!

Asked by malendras1 1 month ago

Answered by malendras1 1 month ago

Firefox won't load, got error message

My neighbor is having a problem with Firefox that has just appeared (see attached jpeg). When trying to load Firefox an error message appears basically saying "the applic… (read more)

My neighbor is having a problem with Firefox that has just appeared (see attached jpeg). When trying to load Firefox an error message appears basically saying "the application has failed to start because it's side-by-side configuration is incorrect" . Whatever that means. It tells you to do a trace program from the command prompt but that didn't result in anything.

At the same time we are noticing that the desktop short cut says " Firefox -Copy-Copy-Copy-Copy -Copy" May not be related.

Any one seen this before? What do we do next?

Thank you

Ron

Asked by merrittrh 6 hours ago

Last reply by FredMcD 5 hours ago

Print problems after Firefox 85 update on Windows 7 machine

Firefox was auto-updated to 85 yesterday on a Windows 7 computer I use regularly. After the update it will no longer print when I use the print icon. I have to use Ctrl-P… (read more)

Firefox was auto-updated to 85 yesterday on a Windows 7 computer I use regularly. After the update it will no longer print when I use the print icon. I have to use Ctrl-P. When I click the print icon in the toolbar (or select it from the drop-down in the menu), the preview window comes up, at which point I hit the Print button. Then the print dialog box (where I choose the printer, page count, etc) appears next to the preview, as it always did. I set the print options as I always do, hit the Print button in the dialog box and it flashes but does not print. The preview does not go away and the print dialog box does not go away. As if that's not enough, it locks Firefox up. I can still make selections in the dialog box but I cannot close it and clicking buttons on it or on the Firefox window in the background does nothing. I have to Ctrl-Alt-Del and end the Firefox process. If I use Ctrl-P the preview does not come up (which appears to be the only difference between the two printing methods), I make the same selections in the dialog box, hit the Print button, and it works... FYI - This same computer was used daily for printing from Firefox before the 85 update with NO problems. The Firefox update is the only thing that has changed and this problem is unique to Firefox. (I switched to Chrome to confirm.) I have tried restarting the machine and starting Firefox in safe mode (and clearing cache, although I doubt that would do anything) and the problem persists.

Asked by kevin_kruger 9 hours ago

Last reply by fuffberry 8 hours ago

  • Solved

Menu Bar Zoom Options Missing

My [- 100% +] zoom buttons have disappeared. I use them all the time, and now they are not there, just a big white space between the Home icon and the Show Bookmarks ico… (read more)

My [- 100% +] zoom buttons have disappeared. I use them all the time, and now they are not there, just a big white space between the Home icon and the Show Bookmarks icon. Zooming still functions with the menu or hotkeys (Command + and Command -), but the menu bar buttons are gone, and clicking in the sopace where they should be does nothing.

I've tried safe mode, restarting Firefox, and rebooting. Nothing seems to restore them.

Any suggestions?

Asked by spamtrack_firefox 10 hours ago

Answered by spamtrack_firefox 10 hours ago

Firefox keeps crashing entire computer every day

Hi, I have a big issue with Firefox crashing my computer, every day. I have many tabs open but this problem started occuring just a few days ago. Would really appreciate … (read more)

Hi,

I have a big issue with Firefox crashing my computer, every day. I have many tabs open but this problem started occuring just a few days ago. Would really appreciate any clues on what could be causing this.

Here are my crash reports:

bp-39de7cd9-4a79-44cb-a5d0-1abe30210127 bp-27b0e547-3bea-496b-9288-885700210127 bp-2d9c8aa7-6502-4007-9f35-83b870210127 bp-aa89909a-cd4a-456f-ba3c-c47480210127 bp-3d32d88d-25f3-4b05-afee-ca1820210127 bp-8ea13769-6d05-4762-8848-0cebc0210127

I have tried disabling webGL, as well as disabling hardware acceleration etc. Also, the crashes usually happen after >1h of usage. I have 32gb of RAM and lots of charts open in my tabs, so not sure if its a memory or graphics issue.

Thanks in advance!

Asked by saemol 18 hours ago

Last reply by FredMcD 10 hours ago

Sites loading slowly :-/

Hello, i have problem with slow loading websites of my shop (build on Prestashop v. 1.7.6.5) in Firefox. I did not notice this kind of malfunction in Edge or Chrome. I wa… (read more)

Hello, i have problem with slow loading websites of my shop (build on Prestashop v. 1.7.6.5) in Firefox. I did not notice this kind of malfunction in Edge or Chrome. I was trying check "performace tool" from developer tools in Firefox "Options". What is amazing, if i start record activity in this tool, this problem does not appeare. If i swicth off recording mode. Sites again are loading slowly. Can anyone advice where should i look for solution? Thanks in advance.

Asked by andrzej.dymnicki 18 hours ago

Last reply by FredMcD 10 hours ago

Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

Hi I have been a user of firefox for a number of years. recently the message shown in subject has started rearing its ugly head. this is happening with electronic supplie… (read more)

Hi I have been a user of firefox for a number of years. recently the message shown in subject has started rearing its ugly head. this is happening with electronic supplier websites like Farnell and RS components. site which have as before not been a problem in the past.

Not sure if this is a bug or not

Regards Andrew

Asked by andrew131 11 hours ago

Last reply by cor-el 10 hours ago

Firefox crashing constantly and incredibly unstable

Firefox is crashing almost immediately after loading a page. Sometimes it crashes while loading the page, sometimes I can scroll down or click a link, and then it crashes… (read more)

Firefox is crashing almost immediately after loading a page. Sometimes it crashes while loading the page, sometimes I can scroll down or click a link, and then it crashes. Biggest issues are on Reddit. I'm able to browse the Firefox support pages with minimal issues (although it has crashed once or twice).

Crash happens in Safe Mode. (I'm in safe mode right now and it just crashed) I did a FULL clean install about a week ago. (actually did it twice just to be sure)

Not sure what info you need in order to help, but here is some of the crash report from the latest one today.

Signature servo_arc::Arc<T>::drop_slow<T> | servo_arc::Arc<T>::drop_slow<T> | mozilla::dom::Element::UnbindFromTree More Reports Search UUID 2a1bc85b-67b2-4dd4-a669-82da60210119 Date Processed 2021-01-19 18:12:21 UTC Uptime 19 seconds Install Age 845,692 seconds since version was first installed (1 week, 2 days and 18 hours) Install Time 2021-01-08 20:07:45 Product Firefox Release Channel release Version 84.0.2 Build ID 20210105180113 (2021-01-05) Buildhub data OS Windows 10 OS Version 10.0.19042 Build Architecture amd64 CPU Info family 6 model 158 stepping 10 CPU Count 12 Adapter Vendor ID

Intel Corporation (0x8086)

Adapter Device ID

UHD Graphics 630 (Mobile) (0x3e9b)

Startup Crash

False

Process Type content Crash Reason EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ Crash Address 0xffffffffffffffff Total Virtual Memory 140,737,488,224,256 bytes (140.74 TB) Available Virtual Memory 138,530,992,422,912 bytes (138.53 TB) Available Page File 7,993,192,448 bytes (7.99 GB) Available Physical Memory 4,360,728,576 bytes (4.36 GB) System Memory Use Percentage 48 EMCheckCompatibility

False

App Notes

FP(D00-L1100-W00001000-T000) Has dual GPUs. GPU #2: AdapterVendorID2: 0x10de, AdapterDeviceID2: 0x1c8d, AdapterSubsysID2: 12191462, AdapterDriverVersion2: 26.21.14.3086DWrite? DWrite+ WR? WR- OMTP? OMTP+4

Processor Notes

processor_ip-172-31-18-68_us-west-2_compute_internal_7; ProcessorPipeline; non-integer value of "SecondsSinceLastCrash"

Asked by elliotlandes 1 week ago

Last reply by FredMcD 10 hours ago

PR_CONNECT_RESET_ERROR

We are getting a PR_CONNECT_RESET_ERROR when going to several sites. One such site is accuplacer.org. Things we have tried: Cleared cache and history for all time Turne… (read more)

We are getting a PR_CONNECT_RESET_ERROR when going to several sites. One such site is accuplacer.org. Things we have tried: Cleared cache and history for all time Turned off firewall, Amp (antivirus), Malwarebytes, & umbrella changed network settings on Firefox to auto detect proxy and no proxy change DNS over https off and on with CloudFare changed vlan's for the wired computers

We have found that off our wired network these sites work. We are able to reach them on our wireless network. However on the wired connections they fail with that error. Other than the NIC, AP, and Controller on the wireless side everything is the same. Anyone have any thoughts on this other than use a different browser or only use wireless computers?

Thank you Austin

Asked by dingera 12 hours ago

Last reply by FredMcD 10 hours ago

fillable-pdf files

Hi , I am happy that now I can use Firefox with fillable /saveable pdf files most of the time. Unfortunately sometime I have a problem if later I open the pdf with other … (read more)

Hi ,

I am happy that now I can use Firefox with fillable /saveable pdf files most of the time. Unfortunately sometime I have a problem if later I open the pdf with other software: I filled the first 3 line of https://www.canada.ca/content/dam/cra-arc/formspubs/pbg/t3ret/t3ret-fill-20e.pdf and when I saved it and reopened with Microsoft Edge and Xodo some number are missing in the field "Trust account number". I refuse to use Acrobat Reader. Then I can not change the type of fonts or put bold. Could you please fix it?

Have a nice day

Piero

Asked by pierofor 11 hours ago

After update to firefox 80.0 pages sometimes load blank randomly

After update to firefox 80 sometimes random pages do not load. They open as blank white page with refresh button being inactive. Only way to solve this problem is close p… (read more)

After update to firefox 80 sometimes random pages do not load. They open as blank white page with refresh button being inactive. Only way to solve this problem is close page, open new tab and try to load this page again.

This is completely random, happening on all sites, opened from links on other sites, bookmarks or speed dial. No idea what could cause it. Maybe firefox has some problems with creating new process for new tab if my process limit is set to 1?

Asked by Piterk 4 months ago

Last reply by Piterk 19 hours ago

upload of gb size files in dropbox does not work with FF, OK with e.g. chrome

Hi I have tried to upload 3 files of around 40GB each several times in dropbox - no success. Small file of 40 KB is fine. Upload starts fine, but after some hours I am ge… (read more)

Hi I have tried to upload 3 files of around 40GB each several times in dropbox - no success. Small file of 40 KB is fine. Upload starts fine, but after some hours I am getting error "something went wrong while uploading this file. There was a server error during the upload request". setup: dropbox in FF on windows10 2004 64 bit laptop.

Pls. see https://www.dropboxforum.com/t5/Dropbox-files-folders/Uploading-File-via-Website-Gets-Server-Error/m-p/489913#M187413 for details Any suggestion? br Peter Lauritzen

Asked by hzj8000 3 days ago

Last reply by hzj8000 20 hours ago

  • Solved

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (read more)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

Asked by WaffleToaster 2 weeks ago

Answered by WaffleToaster 2 weeks ago

Web browser & online gaming issue

Hi! Recently I started gaming online on steam but it keeps on crashing in the Mozilla browser. Prior to this I had been using Steam on chrome & it seemed to work fine… (read more)

Hi! Recently I started gaming online on steam but it keeps on crashing in the Mozilla browser. Prior to this I had been using Steam on chrome & it seemed to work fine. Any idea what's going on? You can reach me at my mail redfieldjames380@gmail.com or alternatively at here.

Asked by redfieldjames380 23 hours ago

Can't access site in firefox that I can in safari

There is a site that I've been accessing for months from firefox. Today, all my attempts to access it result in "Forbidden: You don't have permission to access this resou… (read more)

There is a site that I've been accessing for months from firefox. Today, all my attempts to access it result in "Forbidden: You don't have permission to access this resource." If I bring up a safari browser, the exact same URL loads fine. I didn't change any firefox configuration settings. Any ideas?

Asked by Daniel 1 week ago

Last reply by Daniel 1 day ago

Gamestop.com access denied

I am getting error message when trying to access gamestop.com Access Denied You don't have permission to access "http://www.gamestop.com/" on this server. Reference #18.6… (read more)

I am getting error message when trying to access gamestop.com

Access Denied You don't have permission to access "http://www.gamestop.com/" on this server.

Reference #18.6405e8ac.1611724852.2f6b59f

I have tried it on other browsers and they don't work either. I've even tried it on my cell phone and the mobile version isn't loading either. My husband can get to the website from his phone but I can't on any of my devices. I never had this problem before and I get on the website all the time.

Asked by dannette2 1 day ago

Last reply by jscher2000 1 day ago

Saved Logins and Passwords deleted after update!

It is impossible to contact Firefox. I use Firefox as my main browser. When I logged into my laptop this morning, it said if Firefox was loading slow to click the link … (read more)

It is impossible to contact Firefox. I use Firefox as my main browser. When I logged into my laptop this morning, it said if Firefox was loading slow to click the link for an update, which I did. However, once the update was done, ALL of my saved logins were gone; AND, I cannot create any new saved logins or save any logins and passwords. The "help" pages are useless because nothing addresses this. Why were ALL my saved passwords deleted? How can this be fixed?

Asked by txlass952 1 day ago

Last reply by jscher2000 1 day ago