Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Raiffeisen bank - vstup na účet

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s nastavením prohlížeče Firefox 110.0 (64 bitů). Nedaří se mi přihlásit do internetového bankovnictví Raiffeisen bank. Úvodní webová stránka https://www.rb.cz/ se zobrazí správně. Dál po kliknutí na odkaz "Vstup na účet" do zabezpečené zóny a po zadání klientského čísla se zobrazí pouze prázdná stránka bez možnosti dalšího kroku potvrzení vstupu a otevření zabezpezpečené stránky internetového bankovnictví. Zřejmě dochází ke kolizi nějakého protokolu se zabezpečením. Podobná situace nastává při přihlášení na webovky https://wd3.myworkday.com

děkuji za odpověď

S pozdravem

Luděk Hřeblo

Dobrý den, potřeboval bych poradit s nastavením prohlížeče Firefox 110.0 (64 bitů). Nedaří se mi přihlásit do internetového bankovnictví Raiffeisen bank. Úvodní webová stránka https://www.rb.cz/ se zobrazí správně. Dál po kliknutí na odkaz "Vstup na účet" do zabezpečené zóny a po zadání klientského čísla se zobrazí pouze prázdná stránka bez možnosti dalšího kroku potvrzení vstupu a otevření zabezpezpečené stránky internetového bankovnictví. Zřejmě dochází ke kolizi nějakého protokolu se zabezpečením. Podobná situace nastává při přihlášení na webovky https://wd3.myworkday.com děkuji za odpověď S pozdravem Luděk Hřeblo

All Replies (1)

more options

Spíše dochází ke kolizi nějakého doplňku s obsahem stránky. Zkus se přihlásit v Režimu rešení potíží. Možná do toho strká rypák nějaký nainstalovaný antivirák.

Modified by poljos