Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

dva svislé scrollbary ve stránce

  • 5 risposte
  • 1 ha questo problema
  • 1 visualizzazione
  • Ultima risposta di Ansam

more options

Dobrý den, ahoj, mám problém se zobrazení webu google analytics ve firefoxu. V některých situacích (ne vždy, ale celkem často) se mi na stránce zobrazí dva svislé scrollbary. Ten levý větší je tam jakoby navíc a nelze s ním prakticky posouvat. Tím pravým posouvat lze. Problém je v tom, že ten levý nějak blokuje pohyb po stránce, takže nemám šanci odrolovat si dolů a prohlédnout si obsah webu za foldem. Více snad napoví přiložený obrázek. Když dám reload stránky, tak to pomůže, ale po chvíli se to tam zase zobrazí. Fakticky tak nemůžu procházet web bez opakování reloadu. Na jiném webu než google analytics jsem se s tím nepotkal. Jiný prohlížeč (konkrétně Edge) mi to nedělá.

Ještě dodám, že to zlobí na zcela nové instalaci jak win10, tak i prohlížeče. Dělalo mi to i na starém počítači, ale myslel jsem že po přechodu na nový se to srovná a ukazuje se, že ne. Nebude to navíc asi problém jen můj, protože jsem dnes zjistil, že to dělá i kolegovi na jeho počítači. Mám verzi prohlížeče 84.0.2 (64 bitů), Win10. Ale dělalo mi to v minulosti i na předchozích verzích prohlížeče. Problém registruju už minimálně půl roku, možná i déle. Jediný doplněk prohlížeče, který používám, je I dont care about cookies a zlobí to , i když ho odeberu (respektive zlobilo to i před jeho prvním stažením) Máte s tím někdo zkušenosti nebo tipy, jak to řešit. Je to fakt otravující, ale na chrome, opera ani edge jako primární prohlížeč se mi přecházet nechce díky Jarda

Dobrý den, ahoj, mám problém se zobrazení webu google analytics ve firefoxu. V některých situacích (ne vždy, ale celkem často) se mi na stránce zobrazí dva svislé scrollbary. Ten levý větší je tam jakoby navíc a nelze s ním prakticky posouvat. Tím pravým posouvat lze. Problém je v tom, že ten levý nějak blokuje pohyb po stránce, takže nemám šanci odrolovat si dolů a prohlédnout si obsah webu za foldem. Více snad napoví přiložený obrázek. Když dám reload stránky, tak to pomůže, ale po chvíli se to tam zase zobrazí. Fakticky tak nemůžu procházet web bez opakování reloadu. Na jiném webu než google analytics jsem se s tím nepotkal. Jiný prohlížeč (konkrétně Edge) mi to nedělá. Ještě dodám, že to zlobí na zcela nové instalaci jak win10, tak i prohlížeče. Dělalo mi to i na starém počítači, ale myslel jsem že po přechodu na nový se to srovná a ukazuje se, že ne. Nebude to navíc asi problém jen můj, protože jsem dnes zjistil, že to dělá i kolegovi na jeho počítači. Mám verzi prohlížeče 84.0.2 (64 bitů), Win10. Ale dělalo mi to v minulosti i na předchozích verzích prohlížeče. Problém registruju už minimálně půl roku, možná i déle. Jediný doplněk prohlížeče, který používám, je I dont care about cookies a zlobí to , i když ho odeberu (respektive zlobilo to i před jeho prvním stažením) Máte s tím někdo zkušenosti nebo tipy, jak to řešit. Je to fakt otravující, ale na chrome, opera ani edge jako primární prohlížeč se mi přecházet nechce díky Jarda
Immagini allegate

Tutte le risposte (5)

more options

Mám aktuální Firefox 84.0.2 a žádné scrollbary vpravo navíc nemám (za normálních okolností). Další se objeví, pokud použiju zvětšení písma stránky (Ctrl+klávesa |+| na NUM klávesnici). Takže zkus vynulovat velikost písma na stránce (Ctrl+|0| - nula na NUM klávesnici).

Pokud to nezabere, zkus nouzový režim Firefoxu (Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky).

more options

Vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p)

more options

poljos said

Mám aktuální Firefox 84.0.2 a žádné scrollbary vpravo navíc nemám (za normálních okolností). Další se objeví, pokud použiju zvětšení písma stránky (Ctrl+klávesa |+| na NUM klávesnici). Takže zkus vynulovat velikost písma na stránce (Ctrl+|0| - nula na NUM klávesnici). Pokud to nezabere, zkus nouzový režim Firefoxu (Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky).

to už jsem zkoušel. Nějak to možná bude souviset, ale velikost má na základních sto procentech a i když ji zmenším nebo zvětším, tak to zlobí. Vzhledem k tomu, že to není problém mého konkrétního prohlížeče, ale dělá to ve všech firefoxech, tak mám obavy, že je to systémová chyba. Kolega programátor mi říkal, že je chyba ve stylech, kdy není definovaná správně jedna hodnota. Chrome si s tím poradí, ale FX evidentně ne

more options

Poljos - to nempomáhá. Podle kolegy programátora je prý problém v tom, že přímo v analytics je chyba ve stylu - je tam špatně definovaná jedna hodnota. Podle všeho to dělá to ve všech FFX při určitém rozlišení (velikosti okna). Chrome to nevadí, ale FFX ano. Já mám jen 14" ntb a proto to zlobí. Kolegovi na 24" displeji to normálně nezlobí, ale pokud si zmenší okno, tak to zlobit začne.

Ansam - ne, tím to není - viz odpověď výše. Navíc jak už jsem psal. Zlobí to i na zcela nové a čisté instalaci - profil jsem si nepřenášel.

more options

Za pokus to ale stojí - vytvoriť NOVÝ profil Firefoxu.