X
Tocca qui per la versione per piattaforma mobile del sito.

Forum di supporto

[SOLVED, OP IS AN IDIOT]Is my profile corrupted? I've restored my old profile from an old computer to a new one and when I try to visit a page it will not load.

Inserita

There is no firewall, antivirus, or internet problem. I can connect just fine on Edge and Chrome as can every other device in my household. This is a brand new computer straight from best buy, no settings toggled, registry edits, or anything fancy. I don't see any reason for this to be happening except for the fact that there was a problem transferring my profile files. I did everything the Profile transfer guide from the Mozilla guide said to do. And everything works, my bookmarks, extensions, and settings are all in-tact except pages are not loading. I've tried going to Google, Google apps, and various other websites that do not load. I have no idea what to do. I need this urgently as I have to bring this computer to work soon. I use Firefox as my main browser and if it can't even load a page I'm in big trouble.

Please do not reply with a cookie cutter answer. Thanks.

EDIT: The problem mysteriously disappeared as soon as I posted the question, as all things do when I try to resolve problems with my electronics. Uh thanks mysterious aurora!

There is no firewall, antivirus, or internet problem. I can connect just fine on Edge and Chrome as can every other device in my household. This is a brand new computer straight from best buy, no settings toggled, registry edits, or anything fancy. I don't see any reason for this to be happening except for the fact that there was a problem transferring my profile files. I did everything the Profile transfer guide from the Mozilla guide said to do. And everything works, my bookmarks, extensions, and settings are all in-tact except pages are not loading. I've tried going to Google, Google apps, and various other websites that do not load. I have no idea what to do. I need this urgently as I have to bring this computer to work soon. I use Firefox as my main browser and if it can't even load a page I'm in big trouble. Please do not reply with a cookie cutter answer. Thanks. EDIT: The problem mysteriously disappeared as soon as I posted the question, as all things do when I try to resolve problems with my electronics. Uh thanks mysterious aurora!

Modificato da cartonofmilk12 il

Soluzione scelta

However, the issue solved itself. All I did was wait ~3 minutes and the page loaded. After the initial load, all other webpages loaded just fine which is extremely odd, but it works. So anyone who is or was in the same situation for me, just input a search term and wait until the page loads. It will eventually.

Leggere questa risposta nel contesto 0
Citazione

Dettagli aggiuntivi sul sistema

Plugin installati

Tampermonkey, (no scripts yet) Disable animations (yes, I have tried to load a page with it off, it did not work), uBlock Origin, Youtube Plus, Reddit Enhancement Suite, Old Reddit Redirect.

I have tried loading a page with ALL extensions off to no avail.

Applicazione

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/78.0.3904.70 Safari/537.36

Ulteriori informazioni

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8792 soluzioni 71906 risposte

Hi cartonofmilk12, in case you didn't already see the cookie cutter answer, it's here: Websites don't load - troubleshoot and fix error messages.

I'm not sure exactly what you migrated; some files may be more problematic than others.

If you migrated over your prefs.js file, try setting the old one aside and letting Firefox create a new one with default settings. I realize that's not where you want to end up, but if that helps, we can get a little more focused.

Hi cartonofmilk12, in case you didn't already see the cookie cutter answer, it's here: [[Websites don't load - troubleshoot and fix error messages]]. I'm not sure exactly what you migrated; some files may be more problematic than others. If you migrated over your '''prefs.js''' file, try setting the old one aside and letting Firefox create a new one with default settings. I realize that's not where you want to end up, but if that helps, we can get a little more focused.
È stato utile questo messaggio? 0
Citazione

Utente che ha posto la domanda

I copied the contents of my old profiles folder and pasted them into the new profiles folder, replacing all the files.

I copied the contents of my old profiles folder and pasted them into the new profiles folder, replacing all the files.
È stato utile questo messaggio? 0
Citazione

Soluzione scelta

However, the issue solved itself. All I did was wait ~3 minutes and the page loaded. After the initial load, all other webpages loaded just fine which is extremely odd, but it works. So anyone who is or was in the same situation for me, just input a search term and wait until the page loads. It will eventually.

However, the issue solved itself. All I did was wait ~3 minutes and the page loaded. After the initial load, all other webpages loaded just fine which is extremely odd, but it works. So anyone who is or was in the same situation for me, just input a search term and wait until the page loads. It will eventually.
È stato utile questo messaggio? 0
Citazione
Richiedi supporto

Bisogna accedere al proprio account per rispondere nelle discussioni. Se non si possiede ancora un account, inserire una nuova richiesta.