Mozilla Support में खोजें

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox 57.0 Nem látja a profilt a gépen (Ubuntu 16.04 LTS)

  • 1 प्रत्युत्तर दें
  • 1 यह समस्या है
  • 1 view
  • के द्वारा अंतिम प्रतियुतर Balázs Meskó

more options

Az alább említett gépen nem működik a Firefox a frissítés óta. Mindíg azt írja, hogy "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." . Megpróbáltam "sudo firefox" paranccsal elindítani, és úgy működik, viszont elég kényelmetlen így használni a böngészőt. Próbáltam újratelepíteni, de megmaradt a probléma... Esetleg egy fix van rá?

Előre is köszönöm!

Az alább említett gépen nem működik a Firefox a frissítés óta. Mindíg azt írja, hogy "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." . Megpróbáltam "sudo firefox" paranccsal elindítani, és úgy működik, viszont elég kényelmetlen így használni a böngészőt. Próbáltam újratelepíteni, de megmaradt a probléma... Esetleg egy fix van rá? Előre is köszönöm!

All Replies (1)

more options

Szia! Van egy leírás ezen az oldalon: https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-run-firefox-when-profile-missing-inaccessible#firefox:linux:fx57 Valószínűleg új profilt kell létrehozni, mert megsérülhetett a régi.

Balázs Meskó द्वारा सम्पादित