Windows 10 reached EOS (end of support) on October 14, 2025. If you are on Windows 10, see this article.

Mozilla Support में खोजें

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Merhaba, www.turktelekommuzik.com ve www.fizy.com gibi müzik sitelerinde üyeliklerim var ve daha önce müzikleri dinleyebiliyorken şu anda açılmıyor.

  • 1 प्रत्युत्तर दें
  • 3
  • 12 views
  • के द्वारा अंतिम प्रतियुतर orhanates

İyi günler, www.turktelekommuzik.com sitesinde müziğe tıkladığımda müzik ismi oynatıcıda gözüküyor ama yükleniyor diyor ve öylece kalıyor hiçbişey çalmıyor. www.fizy.com sitesinde de müziğe tıkladığımda müzik oynatıcıda açılıyor ama yine hiçbişey çalmıyor. Daha önce firefox la bu sitelerden müzik dinleyebiliyordum ama firefox 48 güncellemesinden sonra dinleyemez oldum.

İşletim sistemim windows 10 64 bit. Firefox 64 bit 49.0.2 sürümünü kullanıyorum. Flash player ve java güncel. Antivirüs olarak da windows un kendi antivirüs programı var.

İyi günler, www.turktelekommuzik.com sitesinde müziğe tıkladığımda müzik ismi oynatıcıda gözüküyor ama yükleniyor diyor ve öylece kalıyor hiçbişey çalmıyor. www.fizy.com sitesinde de müziğe tıkladığımda müzik oynatıcıda açılıyor ama yine hiçbişey çalmıyor. Daha önce firefox la bu sitelerden müzik dinleyebiliyordum ama firefox 48 güncellemesinden sonra dinleyemez oldum. İşletim sistemim windows 10 64 bit. Firefox 64 bit 49.0.2 sürümünü kullanıyorum. Flash player ve java güncel. Antivirüs olarak da windows un kendi antivirüs programı var.

All Replies (1)

Neden kimse cevap vermiyor ???