ટેગ કરેલા પ્રશનો બતાવી રહ્યાં છે: બધા પ્રશન બતાવો

VSYNC problems (tearing) | Win 7 | Intel Extreme Graphics 2

Hi! Every online video I watch with Mozilla Firefox (92.0, 32-bit) has serious vsync/tearing problems. I tried Chrome - it doesn't have such problems. Local video player… (read more)

Hi!

Every online video I watch with Mozilla Firefox (92.0, 32-bit) has serious vsync/tearing problems. I tried Chrome - it doesn't have such problems. Local video players (VLC, MPC etc) also do not have such problems.

Specs: Windows 7 Ultimate SP1 32-bit Intel Pentium 4 2.66 GHz D1 (no SSE3) GPU: Integrated Intel Extreme Graphics 2, Springdale-G (865G) (82865G) DirectX: SW: 11, HW: 7.0 OpenGL: SW: GLDirect, HW: 1.3 System HDD speed: 76 MB/s read, 77 MB/s write

I tried changing various related (or not) values in about:config to no luck.

Thank you in advance for any help provided! (Not for the phrases "change your specs" :))

Best regards, MBentefor

Asked by mbentefor 2 hours ago

Firefox slow: FIXED!

For my system, I went to Settings and scrolled all the way to the bottom to Network Settings and clicked Settings. This opened a Connection Settings window and the first … (read more)

For my system, I went to Settings and scrolled all the way to the bottom to Network Settings and clicked Settings. This opened a Connection Settings window and the first section is titled Configure Proxy Access to the Internet. My installation of FF had four proxy options to choose from and mine was set to Use System Proxy Setting. I decided to check "Auto-detect proxy settings for this network" and I clicked OK at the bottom and closed the Settings tab. FF took off like a rocket! After months of using Chrome because of the extreme slowness FF had, I can now continue on with FF and zip around the internet at warp speed. I am very happy!!

Asked by Michael3442 11 hours ago

Firefox only slow on my website; fine on other browsers

Okay, this has been happening for months now. My site has been intermittently slow on one of my office computers. Thought is was a host issue so fought with them for we… (read more)

Okay, this has been happening for months now. My site has been intermittently slow on one of my office computers. Thought is was a host issue so fought with them for weeks on trying new setting on the server but they could never see the issue on their end. Main problem is in the admin area of my shopping cart (CS-cart) being super slow but would also occasionally appear on the front end. Sometimes it may only happen for a few minutes, other times would happen all day (or now all week). Then office computer number 2 started having problems with my site. It was so bad (like took minutes to even pull up my site) that I had to install Chrome so orders could be printed. Been running it for a few weeks now without issue but just tried FF again and the problem still persists. I have tried clearing the cache/history on both computers and even on computer 2 completely uninstalled without storing data but still have the issue. What is more frustrating is it happens only occasionally on one computer, pretty consistent on the other and computer number 3 on the same network has no problems. Was even thinking it may be Cloudflare (browser console listings) so disabled using it but that just seemed to have fixed the issue on one computer but not the other. But everything is so random I really don't know where the problem is. All I know is using another browser for a few weeks now has fixed the issue on both computers. I should note that I am on my site constantly so I may see a few hundred pages a week (history was a 6300 on one computer when I cleared it) Anyone have any suggestions?

Asked by jacydjames 15 hours ago

Last reply by jacydjames 15 hours ago

Firefox Detect's CTRL key depressed, when it's not.

When using Firefox, seemingly randomly the web browser will detect that the control button is pressed on the keyboard. There is nothing around the keyboard that has falle… (read more)

When using Firefox, seemingly randomly the web browser will detect that the control button is pressed on the keyboard. There is nothing around the keyboard that has fallen on the control button, nor are sticky keys enabled in Windows 10. There been a few times now where I have been sitting back using the mouse only and Firefox to text at the control button is pressed and starts to zoom in or out because of that. The only way that I can stop it from happening is to click outside of Firefox on a different application and then go back. To attempt to fix this I've tried the following:

  1. restart firefox
  2. clear the cache, both manually and with ccleaner
  3. restarted windows
  4. checked for an update of firefox (I am at the latest version currently)
  5. diabled sticky keys in windows 10 completely
  6. tried a different keyboard

None of the above fixes have solved the problem that I am encountering. This issue does not happen in Google Chrome or any other application that I use it is specific to only Firefox. I looked for similar fixes before posting on here, and found two. One individual said that they fix this by changing their Wi-Fi adapter. I had tried to enable and disable this which had no effect. The second fix they said that they tried to restart the computer, which I have done no less than five times now in order try to solve is extremely irritating and functionality killing issue. Thanks guys.

Asked by reservesteel9 21 hours ago

Last reply by reservesteel9 17 hours ago

Upload speed limited on iCloud, GDrive, etc.

Hello everyone! Since the release of the new Firefox version 90 afterwards I have been using Firefox as I simply love surfing the internet with it as an alternative to ch… (read more)

Hello everyone!

Since the release of the new Firefox version 90 afterwards I have been using Firefox as I simply love surfing the internet with it as an alternative to chrome or chromium based browsers.

However, a small problem is annoying me: when I try to upload to iCloud.com or Google Drive, especially large ones, the upload speed is limited to 10 mbps, whereas I have an upload speed of 50 mbps.

On the other hand, when I try to upload on Chrome Browser or Edge Browser to both websites, the speed gets maxed out, literally maxed out by even 55 mbps!

I even tried to upload similar sized files simultaneously to Chrome, Edge and Firefox. Chrome and Edge finished while Firefox is still stuck on one third of the upload!

The strange thing though: when I open speedtest.net and measure the upload speed, it gives me on Firefox a speed of 50 mbps!

Any idea where the problem is? Any ideas how to speed up the upload and benefit from the max speed?

I am using latest Firefox on Windows 10.

Thank you!

Asked by Anmar 21 hours ago

Tab crashing

Hi guys. I have Windows PC machine running for several years now. No new program updates or installs recently, no restarts. And then yesterday, suddenly Firefox started t… (read more)

Hi guys. I have Windows PC machine running for several years now. No new program updates or installs recently, no restarts. And then yesterday, suddenly Firefox started to crash all youtube tabs. Not even videos itself, but also www.youtube.com crashes. Any idea how could i find out, what the hell is going on? Microsoft edge is working fine with youtube. I have tried troubleshoot mode, same. Windows 10.

What can possibly cause this? Thank you.

Asked by zarsss 4 days ago

Last reply by zarsss 4 days ago

Firefox on Big Sur crashing mac

I have a 2013 MacBook Pro Retina running Big Sur 11.6. Every time I install Firefox 92.0 my computer just shuts down turning off. I have tried disabling hardware accelera… (read more)

I have a 2013 MacBook Pro Retina running Big Sur 11.6. Every time I install Firefox 92.0 my computer just shuts down turning off. I have tried disabling hardware acceleration, safe mode to no avail. Even after I get Firefox installed and open it, it may run for a couple of seconds then immediately shut off.

Asked by Death 2 days ago

Some YouTube videos aren't in sync with the audio

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it se… (read more)

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it seems to partially mimic the video in the second screenshot; it "extends" to 2:41, and it plays the video from the second video. However, it plays the audio from the first video and the progress bar still only goes to 2:30, yet the video keeps playing for another 11 seconds without any audio until the video from the second video ends. Seeking forward causes the different recommendations to pop up as if the video had ended normally.

I am using a MSI laptop on Windows 10. I have restarted my computer, cleared my cookies and cache, and updated Firefox to the latest version. This problem persists with all of my extensions disabled, and when logged in or out of YouTube (no matter the account) or in incognito mode. At first, I thought it had something to do with the video and/or channel, since the other video with the same problem was also uploaded by AmericanDadVEVO. When I tried watching the video in the first screenshot on Microsoft Edge (which I barely use and have no extensions on), however, it worked normally.

Any help would be appreciated! I really do not want to switch to another browser.

Asked by David_H23 2 weeks ago

Last reply by David_H23 2 days ago

LINKS DO NOT WORK

LINKS IN THIS SITE DO NOT WORK. THE OWNERS HAVE TESTED IT WITH FIREFOX AND ALL OK WHAT IS WRONG WITH MY PC www.bidorbuy.co.za A SIMPLE NOT TECHNICAL ANSWER PLEASE. … (read more)

LINKS IN THIS SITE DO NOT WORK. THE OWNERS HAVE TESTED IT WITH FIREFOX AND ALL OK WHAT IS WRONG WITH MY PC

www.bidorbuy.co.za

A SIMPLE NOT TECHNICAL ANSWER PLEASE.

Asked by rod18 3 days ago

Last reply by rod18 2 days ago

Firefox not loading Facebook images

Hello, I am at a loss to trying to fix a problem after extensive troubleshooting. When I am on Facebook for about five minutes, Firefox stops loading most images. This on… (read more)

Hello, I am at a loss to trying to fix a problem after extensive troubleshooting. When I am on Facebook for about five minutes, Firefox stops loading most images. This only occurs with Firefox, not Safari or Chrome. And it only occurs with Facebook and Instagram, which is owned and run by Facebook. I have to restart Firefox to get images back and then after five minutes or so, it happens again every time. Can anyone help? This is driving me crazy!

Thank you

Asked by lkutchermusic 3 days ago

Last reply by lkutchermusic 3 days ago

Blacked out letters on Firefox Bookmarks Toolbar and Window tabs

Sometimes (not always!), the entries on my bookmarks toolbar appear with the lower case a's blacked out, and the leading edge of lower case e's as well. Nowhere else on t… (read more)

Sometimes (not always!), the entries on my bookmarks toolbar appear with the lower case a's blacked out, and the leading edge of lower case e's as well. Nowhere else on the page does this happen. Anyone else ever seen this? Is there a fix? Thanks

Asked by dtowson 4 days ago

Last reply by dtowson 3 days ago

I cannot add a secondary email address.

I am trying to change my e-mail address by following the steps provided in here. According to the support pages, in order to do that I need to add a secondary e-mail addr… (read more)

I am trying to change my e-mail address by following the steps provided in here. According to the support pages, in order to do that I need to add a secondary e-mail address and then make it primary.

Until there everything's clear. My issue, though, comes precisely when I try to add that information. The system doesn't recognize the new address. Instead, a message appears saying "Account already exists", when that's not possible, since I never delivered it or linked it with Firefox before, nor even I have received or accepted any validation through the said e-mail. I'm guessing that Mozilla ain't grasping that the address really belongs to another e-mail client.

Illustration: Let's say my current address is <example100@outlook.com> When I try to add the following secondary address <example100@protonmail.com>, the aforementioned message will prompt.

Why? What's going on? Is there any solution available? Thank you beforehand, I can't wait to hear from somebody with a remedy.

Asked by Foxar 3 days ago

Video speed control not working - Ubuntu

Hi! I use Firefox on Ubuntu 20.04.3. I tried to speed up video on Sharepoint. Right click -> speed -> 2.0 and nothing happend. When I right click -> speed again… (read more)

Hi! I use Firefox on Ubuntu 20.04.3. I tried to speed up video on Sharepoint. Right click -> speed -> 2.0 and nothing happend. When I right click -> speed again, I saw that speed still 1.0. Then I went to google, found that Sharepoint allow speed up videos only in HTML5 player. Then I knew that to do that in Firefox I should disable Hardware acceleration, so I did it, but it didn't help. OpenH264 Video Codec provided by Cisco add-on is activate.

Then I decided that's Ubuntu. I install ubuntu-restricted-extras, ffmpeg packages (to support h.264 video), restarted, but again that didn't work.

youtube.com/html5 saying that everything fine.

Asked by Sergey K 3 days ago

Firefox continues to be slow loading, even on new, clean, fresh install

I have Windows 11 IE with all available updates as of late. Chrome works like a charm. Faster than ever, actually. However, I missed Firefox and it has all my settings th… (read more)

I have Windows 11 IE with all available updates as of late. Chrome works like a charm. Faster than ever, actually. However, I missed Firefox and it has all my settings the way I like and doesn't have the annoying download feature than Chrome has where it leaves little files along with the download cluttered all over your desktop.

I have had Firefox deleted from my system for months now and have been using Chrome as my daily browser. I wanted to give Firefox a chance again, seeing as I have Windows 11 IE installed, and figuring that maybe there was a Windows 10 Pro bug that was causing the slowness within Firefox, but no, it is definitely Firefox. I even installed Firefox on my M1 Macbook Pro and immediately deleted it as it was using a TON of resources and slowing down my machine.

Can ANYONE please help me in finding out what is wrong with Firefox to make it so very slow in loading for the first time upon firing up my machine. It somewhat loads ok after it's been closed and loaded again a while later, but this waiting forever for it to load on startup is absolutely ridiculous.

For the record, I don't know how to use the about:help stuff, so if you are going to suggest something, then please be very specific as I have not really dabbled in that so know next to nothing about that feature. Appreciate it.

Asked by Dyrelogan 4 days ago

GCP console freezing

When I navigate to Compute Instances browsing at console.cloud.google.com, browser starts to freeze, and after some time reports that this error has happened. This starte… (read more)

When I navigate to Compute Instances browsing at console.cloud.google.com, browser starts to freeze, and after some time reports that this error has happened. This started approx. after FF 90.0 update.

Asked by dollarovich.st 4 days ago

Youtube stream freezing

When I watch any Youtube stream, video randomly freezes for few seconds. YT statistics show dropped frames spike during these pauses. This problem started approx. after F… (read more)

When I watch any Youtube stream, video randomly freezes for few seconds. YT statistics show dropped frames spike during these pauses. This problem started approx. after FF 91.0 Setting "gfx.webrender.all" to "true" did not have any effect.

Asked by dollarovich.st 4 days ago

YouTube Display Content Overlaps and Disordered

The issue occurs after viewing a YouTube video in full screen and returning to the subscription home page. The top of the home page no longer appears at the top, it's mis… (read more)

The issue occurs after viewing a YouTube video in full screen and returning to the subscription home page. The top of the home page no longer appears at the top, it's missing and the script is displayed to the left of the monitor screen where it's partially blocked. The glitch is present on all subscription sites recently visited, not an isolated case.

Processor Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz Installed RAM 16.0 GB (15.9 GB usable) System type 64-bit operating system, x64-based processor Pen and touch No pen or touch input is available for this display

Edition Windows 10 Pro Version 21H1 Installed on ‎12/‎16/‎2019 OS build 19043.1237 Experience Windows Feature Experience Pack 120.2212.3740.0

GTX 1070 GPU 8Gb

This issue is also present on my Thinkpad running Firefox 92.0 64. Different graphics system.

First image shows the displaced content, the next image, after pressing F11 to resolve, is the correct content.

Tried the suggested fixes to no avail, last try was a Firefox re-install which didn't fix the issue. This glitch was not present before the most recent Firefox update.

The work around is to press F11 to restore the display to its proper order.

Thanks for any help.

Asked by starship 5 days ago

I am unable to open a specific website in Firefox. It opens on other browsers and on other PCs.

I'm a D&D player and am attempting to open this website from my primary PC in Firefox. https://tools.goblinist.com/5enc It will open from the same PC in Chrome & … (read more)

I'm a D&D player and am attempting to open this website from my primary PC in Firefox. https://tools.goblinist.com/5enc

It will open from the same PC in Chrome & Edge. It will open on my phone (safari). It will open on my other PC in Firefox, Chrome & Edge.

I tried everything I could find in this old thread: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1290042 -I restarted firefox -I restarted PC -I clicked on forget this site -I have cleared cache, cookies & site data. -I have run the latest update from Malwarebytes (nothing found) -I deleted the cookies.sqlite file (no other cookies files found) -Running in Firefox safe mode made no difference -I have no extensions or addons installed -Theme is the default light theme

Any other suggestions?

Asked by patricksnorton 1 week ago

Last reply by patricksnorton 5 days ago

does firefox require 'warming up' ??

Every single time I load F/F (especially for the first time) it takes So long to start When its started and I click on (example) on a desktop shortcut it takes so long t… (read more)

Every single time I load F/F (especially for the first time) it takes So long to start When its started and I click on (example) on a desktop shortcut it takes so long to load After about 5 mins of going slow (like warming up) it then starts to go normal speed. I have tried all suggestions on googles...still the same Start FF ...goes so slow, and gets faster as the minutes go by

Asked by malasacoffee@gmail.com 1 week ago

Last reply by malasacoffee@gmail.com 6 days ago