• Solved

"Home" icon

I just upgraded from a Windows 10 PC to a new Windows 11 PC. Under W10, the Home icon appeared in the top left of the screen, to the right of the Reload icon. But as you … (read more)

I just upgraded from a Windows 10 PC to a new Windows 11 PC. Under W10, the Home icon appeared in the top left of the screen, to the right of the Reload icon. But as you can see, it has disappeared. How can I get it back? I have clicked around all the options I can find, but nothing...

Asked by bxcfilm 8 hours ago

Answered by bxcfilm 4 hours ago

  • Solved

Secure Connection Failed

Hello. On some of my sites that i try to get onto with Firefox its says performing TLS handshake then it goes to Secure Connection Failed and says PR_End_Of_File_Error. I… (read more)

Hello. On some of my sites that i try to get onto with Firefox its says performing TLS handshake then it goes to Secure Connection Failed and says PR_End_Of_File_Error. I am totally updated with Firefox, plus i cleared out everything in my history. That did not help. When i tried to get onto these websites with Chrome web browser i do not have this problem at all. Why is this? I have BitDefender Total Security newest version for home. My firewall is through them along with virus protections. So can you help me out with this ongoing problem getting on some websites?

Thanks Firefox [email removed from public]

Asked by raftman111 1 day ago

Answered by Bithiah 11 hours ago

  • Solved

How to unblock VTT files not being loaded into HTML video pages viewed on local disk?

I asked this question some time back here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1362859 I'm asking again to reframe the question. The problem is - if my experience… (read more)

I asked this question some time back here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1362859 I'm asking again to reframe the question. The problem is - if my experience is a guide to the rest of the world - VTT files (which are used to caption HTML video) are no longer read/loaded by Firefox when it is viewing the HTML file locally (i.e. file://). On the web they are loaded as expected. Presumably there's a security setting somewhere in Firefox that now refuses to load the VTTs locally. Maybe under Help > More troubleshooting information there is a setting to change to fix that?

Asked by roberto32 1 day ago

Answered by cor-el 1 day ago

  • Solved

Getting Access Denied on many web sites that I frequently use

I am getting Access Denied on many web sites that i have used frequently. For example, for the site https://www.apartments.com/ I get this message: Access Denied You don… (read more)

I am getting Access Denied on many web sites that i have used frequently. For example, for the site https://www.apartments.com/ I get this message:

Access Denied You don't have permission to access "http://www.apartments.com/" on this server.

Reference #18.ca68dc17.1653685076.c42d150

I am using Firefox Browser 100.0.2

Help!

Asked by lkelley766 18 hours ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 18 hours ago

  • Solved

Duckduckgo opens links as https://html.duckduckgo.com/html

Hi, I'm using Duckduckgo as my search engine, but when I type in a search string, it Firefox prepends it with https://html.duckduckgo.com/html/... This opens a search pa… (read more)

Hi,

I'm using Duckduckgo as my search engine, but when I type in a search string, it Firefox prepends it with https://html.duckduckgo.com/html/... This opens a search page that doesn't follow my dark theme. When I click on a link, another link is added that creates a link back to the same URL, causing a loop. This never happened before I upgraded to Ubuntu 22.04 & the latest version of Firefox, 100.0.2. How can I change this back?

Thanks!

   -John

Asked by jlcenter 5 days ago

Answered by jlcenter 14 hours ago

  • Solved

Latest update made Canvas (Instructure.com) have blank pages

I'm not sure what happened in the latest update, but it broke the Canvas website that I use regularly for classes and homework. I've checked and confirmed that Canvas sti… (read more)

I'm not sure what happened in the latest update, but it broke the Canvas website that I use regularly for classes and homework. I've checked and confirmed that Canvas still works normally on Microsoft edge.

Extensions shouldn't affect the website because Canvas was working normally until the recent Firefox update.

Anyone know how to solve this problem?

Asked by lee.eden66 17 hours ago

Answered by cor-el 15 hours ago

  • Solved

browser issue

I clicked on 'block cookies' option( never seen this before but I trust you guys so....) when I logged onto firefox this morning, since then there are various apps I cann… (read more)

I clicked on 'block cookies' option( never seen this before but I trust you guys so....) when I logged onto firefox this morning, since then there are various apps I cannot get on to, eg Twitter, my banking through Nationwide, very frsutrating. So I tried to set a restore point prior to thios morning but that made no dofference, getting desperate now.

Asked by stewart.r.j 1 day ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 20 hours ago

  • Solved

Selection is not highlighted in Firefox and Thunderbird

Hello, When I select text in Firefox the selection is not highlighted. The selection itself does work (e.g. deleting a selected word) but is not visible. The problem occu… (read more)

Hello,

When I select text in Firefox the selection is not highlighted. The selection itself does work (e.g. deleting a selected word) but is not visible. The problem occurs in all fields where text can be entered, so the URL space, the search field but also text field on a page like this one. The strange thing is that the problem also occurs in Thunderbird.

I am using Ubuntu 18.04.6 LTS, Firefox 99.0 and Thunderbird 91.8.1

Asked by Jan FtFA 2 weeks ago

Answered by Jan FtFA 21 hours ago

  • Solved

Web Applications are Distorted.

Whenever I use web-applications that use WebGL or anything similar, they are always distorted. And yes, I have tried disabling Performance Settings, but that only slightl… (read more)

Whenever I use web-applications that use WebGL or anything similar, they are always distorted. And yes, I have tried disabling Performance Settings, but that only slightly helped.

Asked by cromeydavid 1 day ago

Answered by cor-el 22 hours ago

  • Solved

Twitter Sticky Header Problem

The "Latest Tweets" header on twitter has recently started automatically scrolling and blocking whatever is shown on screen. If I try to tweet, the screen appears to spli… (read more)

The "Latest Tweets" header on twitter has recently started automatically scrolling and blocking whatever is shown on screen.

If I try to tweet, the screen appears to split and it is not possible to see the actual Tweet edit and post screen and the screen locks not able to move up or down.

This has only started in the past few days.

Can you help me to disable to scrolling of the sticky header?

Thanks

Asked by raana.walker 2 days ago

Answered by raana.walker 1 day ago

  • Solved

Firefox can't use my microphone

I haven't used my microphone in Firefox in years. I tried today, logged into Google Voice, which tells me it can't access the microphone. I set permissions in Firefox'… (read more)

I haven't used my microphone in Firefox in years. I tried today, logged into Google Voice, which tells me it can't access the microphone. I set permissions in Firefox's settings. I turned up all the mic settings in alsamixer. I tried https://mdn.github.io/web-dictaphone/ , recommended in another thread here, and it doesn't record either. I can use the microphone outside X, with sox's rec. I also can't record a new greeting in Google Voice.

Firefox 100.0.2 , Linux, Slackware 64-bit, all packages updated this morning.

Asked by RandomTroll 1 day ago

Answered by RandomTroll 1 day ago

  • Solved

SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows… (read more)

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows 10 computers. When the issue occurs, users can navigate to other websites without issues. Navigating to Google in a different browser works no problem. Restarting the browser will resolve the issue. Clearing cookies and site data has no effect. Users can also refresh the page after some time and the issue will go away.

Any idea as to why this is happening?

Asked by krisa15 4 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • Solved

Firefox starts but does not work

Firefox starts but when I type into the search box nothing happens. My RoboForm link does not work and neither do the bookmarks. I have had to resort to using Edge to g… (read more)

Firefox starts but when I type into the search box nothing happens. My RoboForm link does not work and neither do the bookmarks. I have had to resort to using Edge to get onto the internet. Jim Klein

Asked by JimKlein 2 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 day ago

  • Solved

How do I disable the mute button on tabs? Setting "browser.tabs.showAudioPlayingIcon" to false does nothing

The mute icon only shows on hover and takes up 50% of the tab size so I'm constantly accidentally muting tabs without realizing it and silencing video calls and the like.… (read more)

The mute icon only shows on hover and takes up 50% of the tab size so I'm constantly accidentally muting tabs without realizing it and silencing video calls and the like. The top Google result for this issue -- rightfully yelled in all caps because this is an absolutely horrid UX -- says to set browser.tabs.showAudioPlayingIcon to false, but that does absolutely nothing in FF 100.0

Asked by exasperated_plum 2 weeks ago

Answered by RobertJ 1 week ago

  • Solved

Can't open links from Gmail, can't serach and Gmail goes unresponsive

So weird, in the last few days, I've had intermittent behavior using FF. Some examples - I log into my Gmail account, and it works for several minutes and then goes unre… (read more)

So weird, in the last few days, I've had intermittent behavior using FF.

Some examples - I log into my Gmail account, and it works for several minutes and then goes unresponsive and I can't get new mail, when I click the refresh icon or refresh the browser. - Last 3 days, when I click a hyperlink in an email, a new browser tab opens, but it's blank, the url doesn't seem to pass to the new tab - When I type a search term in browser address bar and hit enter, the tab refreshes but nothing happens... e.g. https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=firefox

Troubleshooting steps tried. - Disabled all extensions - Started to uninstall FF, but got prompted to "refresh firefox" instead, which I did yesterday, but still have the same problems...

I can access Gmail and other functionality works fine on Chrome on same laptop. I've used different laptop with FF and it works fine, both machines on the same network....

Asked by jkersh4 2 days ago

Answered by Terry 2 days ago

  • Solved

Profiles and Rally

So I wanted to join Rally, but I am concerned about granting access to my passwords and logins to the Rally clients. If I create a new profile and sign in with my only Fi… (read more)

So I wanted to join Rally, but I am concerned about granting access to my passwords and logins to the Rally clients. If I create a new profile and sign in with my only Firefox account will Rally clients have access to my passwords and logins from other profiles?

Thx.

Asked by JB 2 days ago

Answered by JB 1 day ago

  • Solved

Can't connect to Google since Firefox 100

For the 2 weeks or so, I've been having an intermittent problem connecting to any Google services (Gmail, google.com, Google Calendar, Youtube). In gmail, it tells me th… (read more)

For the 2 weeks or so, I've been having an intermittent problem connecting to any Google services (Gmail, google.com, Google Calendar, Youtube). In gmail, it tells me that I'm offline or "Oops, error getting emails". If I browse to www.google.com, I just get a blank screen.

This seems to have coincided approximately with the release of Firefox 100, but I'm not totally sure it's related. If I clear all cookies and cache, that seems to resolve the problem temporarily, but it comes back. If I open a Private window or another container, that also seems to resolve the problem temporarily, but it comes back.

Other browsers work with no problem.

If I open a new container, it will work for a while, but eventually stop connecting. This doesn't happen with other websites. Only Google related websites.

I have tried doing a Firefox refresh, but that didn't resolve the problem.

Asked by peterkronenberg 4 days ago

Answered by Terry 3 days ago