Windows 10 waarschuwt me om een ‘door Microsoft geverifieerde’ app te gebruiken

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

In bepaalde versies van Windows 10 kunt u een notificatie krijgen met een waarschuwing over door Microsoft geverifieerde apps als u het installatieprogramma van Firefox uitvoert.

Windows 10 dialog box

Elk exemplaar van Firefox dat u van www.mozilla.org downloadt kan veilig worden geïnstalleerd, dus kies ‘Toch installeren’.

Als u de optie ‘Toch installeren’ niet ziet, volg dan onderstaande stappen om uw systeeminstellingen te wijzigen.

1. Open het startmenu van Windows 10 en selecteer Instellingen.
    Windows 10 start menu
  2. Klik in het menu Windows-instellingen op Apps.
    win10-settings-apps
  3. Ga in de sectie Apps & functies naar Kies waar u apps wilt downloaden, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer een van de opties waarmee u vanaf Overal kunt installeren.
    win10-settings-apps-store
  4. Voer het Firefox-installatieprogramma nogmaals uit. Uw Windows staat nu mogelijk wel toe dat u Firefox installeert.

Gerelateerde inhoud

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint…

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo