Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met de Pocket voor Firefox-knop Pocket button kunt u via één klik webpagina’s en video’s opslaan naar Pocket. Pocket laat rommel weg en slaat pagina’s op in een schone, afleidingsvrije weergave, zodat u ze onderweg kunt benaderen via de Pocket-app. Alles wat u nodig hebt is een gratis account, een internetverbinding en de Pocket-knop in de adresbalk.

Met de Pocket voor Firefox-knop Pocket button kunt u via één klik webpagina’s en video’s opslaan naar Pocket. Pocket laat rommel weg en slaat pagina’s op in een schone, afleidingsvrije weergave, zodat u ze onderweg kunt benaderen via de Pocket-app. Alles wat u nodig hebt is een gratis account, een internetverbinding en de Pocket-knop.

Webpagina’s opslaan naar Pocket

1. Klik op de Pocket-knop in de adresbalk.
    pocket button 57
  2. Volg de prompts om u voor een gratis account te registreren (of meld u aan als u er al een hebt).
  3. Als u een interessante webpagina of video ziet, klikt u op de Pocket-knop om deze direct op te slaan. (Klik op Pagina verwijderen als u zich bedenkt.)

Uw Pocket-lijst op het web bekijken

1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon .
  2. Klik op Pocket-lijst weergeven
Het opslaan en benaderen van uw Pocket-lijst in Firefox vereist een internetverbinding. Offline weergeven is mogelijk op andere apparaten met de Pocket-app.

Uw Pocket-artikelen op uw telefoon bekijken

Benader uw opgeslagen pagina’s op uw telefoon of tablet met de Pocket-app. Zie hiervoor Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account. (Er is een wifi- of gegevensverbinding nodig om naar Pocket opgeslagen video’s te bekijken.)

1. Klik op de Pocket-knop en meld u aan bij uw Firefox-account. (Nieuwe gebruikers: lees eerst hoe u zich kunt registreren voor Pocket met een Firefox-account.)
  2. Als u een interessante webpagina of video ziet, klikt u op de Pocket-knop om deze direct op te slaan. (Klik op Pagina verwijderen als u zich bedenkt.)
    save article pocket
    • Tip: voeg uw eigen labels toe om later zoeken naar het artikel in Pocket makkelijker te maken.

Uw Pocket-lijst bekijken

Klik zodra u de webpagina’s wilt bekijken op de bladwijzerknop Bookmarks-29 , en daarna op Pocket-lijst weergeven.

pocket list

Klik vanuit uw Pocket-lijst op een pagina om deze te openen, of gebruik de bedieningsknoppen om uw favoriete pagina’s te labelen, te verwijderen en te delen. Zie Pocket support voor tips.

Het opslaan en benaderen van uw Pocket-lijst in Firefox vereist een internetverbinding. Offline weergeven is mogelijk op andere apparaten met de Pocket-app.

Op reis? Benader uw opgeslagen pagina’s op uw telefoon of tablet met de Pocket-app. Zie hiervoor Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account. (Er is een wifi- of gegevensverbinding nodig om naar Pocket opgeslagen video’s te bekijken.)

Is Pocket voor Firefox beschikbaar in mijn taal?

Pocket voor Firefox is momenteel beschikbaar in Chinese (Traditioneel en Vereenvoudigd), Engelse (US, UK en Zuid-Afrika), Duitse, Franse, Hongaarse, Italiaanse, Japanse, Koreaanse, Nederlandse, Poolse, Portugese (Brazilië en Europa), Russische, Spaanse (Spanje en Mexico) en Tsjechische versies van Firefox 41 en hoger.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support