Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met de knop Opslaan naar Pocket Fx89PocketButton in de Firefox-werkbalk kunt u met één klik webpagina’s en video’s opslaan naar Pocket. Pocket laat rommel weg en slaat pagina’s op in een schone, afleidingsvrije weergave, zodat u ze onderweg kunt benaderen via de Pocket-app. Alles wat u nodig hebt is een gratis account, een internetverbinding en de Pocket-knop in de werkbalk.

Webpagina’s opslaan naar Pocket

1. Klik op de knop Opslaan naar Pocket Fx89PocketButton in de werkbalk.
    Fx89Toolbar-PocketButton
  2. Volg de prompts om u voor een gratis account te registreren (of meld u aan als u er al een hebt).
  3. Als u een interessante webpagina of video ziet, klikt u op de knop Opslaan naar Pocket Fx89PocketButton om deze direct op te slaan. (Klik op Verwijderen als u zich bedenkt.)
    Fx110SaveToPocket

Uw Pocket-lijst op het web bekijken

U kunt uw Pocket-lijst bekijken als u een webpagina naar Pocket opslaat, door in het berichtveld Opgeslagen naar Pocket op Mijn opgeslagen items bekijken te klikken. Open, om uw Pocket-lijst te bekijken zonder een webpagina naar Pocket op te slaan, de Nieuw-tabbladpagina, klik op de knop Opslaan naar Pocket Fx89PocketButton in de werkbalk en klik op Mijn opgeslagen items bekijken.

U kunt ook https://getpocket.com/saves bezoeken om uw lijst te bekijken en een bladwijzer van die pagina te maken. Als alternatief kunt u een add-on proberen, zoals View Pocket List. Neem rechtstreeks met de ontwikkelaar contact op als u hulp bij een specifieke add-on nodig hebt.

Noot: het opslaan en benaderen van uw Pocket-lijst in Firefox vereist een internetverbinding. Offline weergeven is mogelijk op andere apparaten met de Pocket-app. Zie Pocket offline gebruiken voor meer informatie.

Uw Pocket-artikelen op uw telefoon bekijken

Benader uw opgeslagen pagina’s op uw telefoon of tablet met de Pocket-app. Zie hiervoor Aanmelden bij Pocket met uw Mozilla-account. (Er is een wifi- of gegevensverbinding nodig om naar Pocket opgeslagen video’s te bekijken.)