Stel het wachtwoord van je Firefox-account opnieuw in met Recovery Keys

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox-accounts gebruikt uw wachtwoord om uw gegevens (zoals bladwijzers en wachtwoorden) te versleutelen voor extra beveiliging. Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten en opnieuw moet instellen, kunnen deze gegevens worden gewist. Om dit te voorkomen, genereert u een herstelsleutel voordat u uw wachtwoord opnieuw moet instellen.

U kunt uw herstelsleutel gebruiken om u aan te melden bij uw Firefox-account om weer toegang te krijgen tot uw gegevens voor het geval u uw wachtwoord vergeet.

Lees hier hoe het werkt:

Genereer en bewaar uw herstelsleutel

Belangrijk: Doe dit zodat u uw herstelsleutel gereed hebt voor het geval u uw wachtwoord opnieuw moet instellen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik Firefox Account aan de linkerkant.
  3. Klik op de koppeling Beheer account om de Firefox-accountpagina te openen.
  4. Ga naar Accountherstel, klik op Inschakelen....
    • Als deze optie niet zichtbaar is, voegt u ?ShowAccountRecovery toe aan de URL voor de pagina.
  5. Klik op Genereren.
  6. Voer uw wachtwoord in.
  7. Bewaar uw herstelsleutel op een plaats waar u hem niet verliest.

Stel uw wachtwoord opnieuw in met uw herstelsleutel

Als u uw wachtwoord bent vergeten en opnieuw moet instellen, volg dan deze stappen.

1. Klik op de aanmeldpagina op de koppeling Uw wachtwoord vergeten? .
  2. Controleer uw e-mail en klik op de koppeling voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
  3. Vul de herstelsleutel in.
  4. Maak een nieuw wachtwoord.
  5. Maak een nieuwe herstelsleutel.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Fjoerfoks, Joni, Lamont Gardenhire. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support