Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw Firefox-account, sturen we u een e-mailbericht met een bevestigingskoppeling. Als u op de koppeling klikt, weet u dat u de eigenaar bent van het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld. Als u problemen ondervindt bij het bevestigen van uw account, probeert u dan deze algemene oplossingen.

Ik heb mijn bevestigings-e-mailbericht niet ontvangen

Het bevestigingsbericht kan enkele minuten duren, voordat u dit in uw Postvak In ontvangt. Spamfilters kunnen er ook voor zorgen dat het niet in juiste map komt. Als u al een paar minuten hebt gewacht en uw Postvak IN hebt vernieuwd, probeer dan de volgende stappen:

• Controleer uw map ongewenste e-mail of spam om te zien of uw bevestigings-e-mail daar terecht is gekomen.
  • Klik op de koppeling ‘E-mail nogmaals versturen’ op de aanmeldpagina van Firefox Sync.

Als u de bevestigings-e-mail nog steeds niet ziet, nadat u de voorgaande stappen hebt geprobeerd, kan een sterk spamfilter ervoor hebben gezorgd dat de bevestigings-e-mail u helemaal niet heeft bereikt. Probeer ''accounts.firefox.com'' toe te voegen aan uw lijst met toegestane afzenders om te voorkomen dat uw e-mailprovider het e-mailbericht blokkeert.

Ik heb op de koppeling geklikt, maar mijn account is nog steeds niet geverifieerd

Als uw account nog steeds wordt weergegeven als niet-geverifieerd avatar mail 66 , heeft onze accountserver waarschijnlijk nog niet gecommuniceerd met uw browser. Uw browser controleert periodiek uw status bij de server.

U kunt de volgende stappen op uw computer of Android-apparaat uitvoeren om een handmatige update te forceren.

‘Op uw computer:’

1. Klik op de menuknop Fx57Menu .
  2. Klik op het synchronisatiepictogram naast uw e-mailbericht.
  1. Druk op Alt + T om de menubalk te openen. Klik op het menu Extra boven in de browser.
  2. Klik op Nu synchroniseren.

‘Op uw Android-apparaat:’

1. Open de app Instellingen op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Accounts.
  3. Tap Firefox.
  4. Tik op de menuknop en vervolgens op Alles synchroniseren.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Fjoerfoks, Tonnes, Lamont Gardenhire. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support