Mijn aanmelding bij Firefox Accounts is ‘om veiligheidsredenen geblokkeerd’

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als uw aanmeldingspoging ‘om veiligheidsredenen is geblokkeerd’ bij Firefox Accounts, betekent dit dat Firefox Accounts ongebruikelijke activiteit bij uw account heeft gedetecteerd en toegang blokkeert totdat we zeker weten dat u het echt bent. Dit is een poging om uw account tegen indringers te beschermen. We sturen u een e-mailbericht waarin wordt gevraagd te bevestigen dat u daadwerkelijk de persoon bent die zich probeert aan te melden.

Als Firefox een poging tot aanmelding blokkeert, wordt tevens een e-mailbericht verstuurd naar het adres waarmee u zich hebt geregistreerd, en wordt u gevraagd de verificatiecode uit dat e-mailbericht in te voeren.

Het e-mailbericht geeft u informatie over de aanmeldingspoging (type apparaat, locatie, IP-adres en tijdstip). Als u niets verdachts ziet, voer dan de verificatiecode uit dat e-mailbericht in bij Firefox Accounts om te bewijzen dat het echt om u gaat.

account verification
Hoe weet ik of dit e-mailbericht echt afkomstig is van Mozilla? Mozilla zal u nooit om wachtwoorden of creditcard- of bankgegevens vragen.

Ik herken de aanmeldingspoging niet. Wat moet ik doen?

Als iemand anders zich heeft geprobeerd bij uw account aan te melden, stel dan uw wachtwoord opnieuw in door naar https://accounts.firefox.com/settings te gaan en naast Wachtwoord op Wijzigen… te klikken. U kunt ook op de koppeling Activiteit melden in het e-mailbericht klikken als deze beschikbaar is.

Ik heb de verificatie-e-mail niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer uw spammap en -filters om te controleren of het e-mailbericht niet in de verkeerde map is terechtgekomen.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support