Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De menuknop new fx menu biedt eenvoudige toegang tot uw favoriete Firefox-functies. Staat de standaardindeling u niet aan? Dan kunt u deze eenvoudig aanpassen. Is er iets wat u altijd gebruikt? Probeer dit dan aan de hoofdwerkbalk toe te voegen. Hier wordt uitgelegd hoe u dit doet.

Het menu of de werkbalk aanpassen

U kunt de items die in het menu of in uw werkbalk verschijnen wijzigen.

1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
    • Er wordt een speciaal tabblad geopend, waarmee u items van en naar het menu en de werkbalk kunt slepen. Experimenteer gerust met wat voor u het beste werkt. U kunt altijd opnieuw beginnen door op de knop Standaardinstelling terugzetten onder in het scherm te klikken.
    Customize Fx 29 Win8
  2. Klik zodra u klaar bent op op de groene knop Aanpassen afsluiten.
Noot: veel add-ons bevatten knoppen die u aan het menu of de werkbalk kunt toevoegen. Voor meer info, zie Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen.

De titelbalk, menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

Om de titelbalk aan te zetten:

1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
  2. Klik op de knop Titelbalk linksonder.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

Om de menubalk of bladwijzerwerkbalk aan te zetten:

1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
  2. Klik onder in het scherm op het vervolgkeuzemenu Werkbalken tonen/verbergen en kies de items die u wilt weergeven.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

De titelbalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

Om de titelbalk aan te zetten:

1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
  2. Klik op de knop Titelbalk linksonder.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

Om de bladwijzerwerkbalk aan te zetten:

• Klik boven in het scherm op het menu Beeld, ga omlaag naar Werkbalken en selecteer Bladwijzerwerkbalk.

De menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
  2. Klik onder in het scherm op het vervolgkeuzemenu Werkbalken tonen/verbergen en kies de items die u wilt weergeven.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

Hebt u problemen?

Probeer de standaardgroep met knoppen en werkbalken terug te zetten door in de aanpassingsmodus op de knop Standaardinstelling terugzetten te klikken. Als dat het probleem niet verhelpt, probeer dan het volgende:

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen: Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.