Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nefunkční schránky Seznam.cz

  • 5 پاسخ
  • 1 has this problem
  • 8 views
  • آخرین پاسخ توسّط seda.o

more options

Zdravím, zhruba od minulého týdne mi přestaly jít oba účty od seznamu, jak @email.cz tak i @seznam.cz. Google normálně funguje.

Po zapnutí se objevila hláška, že je chybně zadáno heslo nebo přihlašovací jméno, přitom jej nikdo neměnil, přes klasický prohlížeč i z iPhonu se do mailu normálně dostanu. Zkusil jsem účty smazat, bohužel už se mi je tam nepovede ani znovu natáhnout. Zkusil jsem už i zrušit dvoufázové ověření, ale bez výsledku. Nesetkal se s tím někdo? Popř. nějaký nápad?

Díky moc :)

Zdravím, zhruba od minulého týdne mi přestaly jít oba účty od seznamu, jak @email.cz tak i @seznam.cz. Google normálně funguje. Po zapnutí se objevila hláška, že je chybně zadáno heslo nebo přihlašovací jméno, přitom jej nikdo neměnil, přes klasický prohlížeč i z iPhonu se do mailu normálně dostanu. Zkusil jsem účty smazat, bohužel už se mi je tam nepovede ani znovu natáhnout. Zkusil jsem už i zrušit dvoufázové ověření, ale bez výsledku. Nesetkal se s tím někdo? Popř. nějaký nápad? Díky moc :)

Chosen solution

Tak dnes to začalo záhadně jít.. Takže vyřešeno :D

Read this answer in context 👍 0

All Replies (5)

more options

Ještě jsem zapomněl, mám verzi 91.8.1.... Dnes se aktualizoval :)

more options

Kdy ses naposledy přihlásil do schránky na Seznamu přes webové rozhraní? Letos začínají vynucovat odsouhlasení nových podmínek používání a bez toho souhlasu se nepřihlásíš přes poštovní klienty.

Navíc v podvečerních a večerních hodinách je se schránkami na Seznamu problém. Často po mě chce Thunderbird nebo jiný poštovní program zadání správného hesla, i když v něm to heslo je uložené už dlouhé roky. Po nějakém čase se zase začne schránka na Seznamu chovat normálně. Taky mám na Seznamu dva účty a oba zlobí ve stejnou dobu, jako kdyby byl přetížený server, na který se připojuji.

more options

Snažil jsem se to vyřešit dnes, takže přihlášený jsem byl dnes asi milionkrát, ale nic to potvrzovat snad ani nechtělo. Problém co popisuješ ty, jsem doposud neměl. Navíc jak jsem již psal na telefonu mi vše normálně funguje. Zkoušel jsem to i přes návod od seznamu krok po kroku jak osel a stejně nic. Prostě chci teď dát založit nový účet (protože jsem je smazal) a vyplním jméno, email, heslo, dám pokračovat, napíše že našlo následující nastavení, které odpovídá návodu od seznamu, dám hotovo a vyskočí: Nelze se přihlásit k serveru. Pravděpodobně chybné nastavení, uživatelské jméno nebo heslo.

Nic víc z toho nedostanu, servery, porty i zabezpečení mi sedí dle návodu. :/

more options

Nenastavil sis dvoufázové ověření? Při něm je potřeba nastavit takzvané heslo aplikace podle návodu na stránce nápovědy Seznamu: https://napoveda.seznam.cz/cz/login/postovni-programy-caldav-dvoufazove-overeni. V nadpisu článku se sice píše o protokolu CalDAV, ale nové heslo je potřeba i pro IMAP/POP3 a SMTP. Já sice tohle dvoufázové ověření nastavené nemám, ale přesto čas od času bojuji s nedostupností seznamácké schránky přes IMAP nebo POP3. Zkoušel jsem jak POP3 tak IMAP, výsledek byl u obou stejný.

more options

Chosen Solution

Tak dnes to začalo záhadně jít.. Takže vyřešeno :D