Template:Ireki gehigarriak

Firefoxen leihoaren goiko partean, egin klik Firefox botoian (Windows XPn Tresnak menuan), eta egin klik GehigarriakMenu-barran, egin klik Tresnak menuan eta gero egin klik Gehigarriak aukeranFirefoxen leihoaren goiko partean, egin klik Tresnak menuan eta gero egin klik Gehigarriak aukeran. Gehigarrien kudeatzailearen fitxa irekiko daFirefoxen leihoaren goiko partean, egin klik Tresnak menuan eta hautatu GehigarriakMenu-barran, egin klik Tresnak menuan eta hautatu GehigarriakFirefoxen leihoaren goiko partean, egin klik Tresnak menuan eta hautatu Gehigarriak. Gehigarrien leihoa irekiko da.

• Gehigarrien kudeatzailearen fitxanleihoan, hautatu {{{type}}} panela.
  • These fine people helped write this article: