Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Why can't I open Slideshow in Yahoo mail in Firefox 15.0.1 when it works fine if I use Safari? Mac OS X / v10.7.5

  • 2 respuestas
  • 2 tienen este problema
  • 197 visitas
  • Última respuesta de roadpossum

more options

For the last two days I've had a problem opening attached photos in the Yahoo Mail Slideshow feature. The screen goes to a grey layer as usual, but the photo never opens to view it. I don't think it's a Yahoo problem as the Slideshow works fine if I access my mail using Safari.

Some older posts suggested clearing the cache of personal cookies, but I don't store any history on this computer so there is no cache to clear.

All Replies (2)

more options

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do not click the Reset button on the Safe mode start window or otherwise make changes.

Reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • Press and hold Shift and left-click the Reload button.
  • Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • Press "Command + Shift + R" (MAC)
more options

Thank you.

I've restarted Firefox in Safe Mode as suggested and when I open the Yahoo Mail slideshow it works fine. I guess that tells me there may be a corrupted file somewhere. I'm just not sure how to go about finding out how to correct it. When I try to switch to the 'Default Appearance Theme' it won't allow me to do it while in Safe Mode. Should I be trying this AFTER I get back out of 'Safe'?

I don't keep any cache so I'm not sure how I can bypass it. I've tried reloading the mail inbox page by pressing "Command + Shift + R" but to no avail...

This problem just came up in the last two days, so I went back one week in my Time Capsule backup to reload a copy of Firefox from a time when I wasn't having problems - still no luck. The photos won't open in the slideshow preview on Firefox unless I'm running in Safe Mode.

Thank you in advance for any suggestions as to how to isolate the file or add-on that may be corrupted...