Showing questions tagged: Show all questions

Firefox is not working correctly with more sites with every upgrade

I was not able to book reservations on the Bush Gardens Tampa web site. I can not do any editing as cut and paste on Godaddy text boxes. I can not buy tickets in certain … (read more)

I was not able to book reservations on the Bush Gardens Tampa web site. I can not do any editing as cut and paste on Godaddy text boxes. I can not buy tickets in certain theaters on the AMC web site. All these things work fine in safari

Asked by cradulich 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

Cant connect to Office in Firefox

Hello. I have a fresh Firefox 64bit install in Windows 10 and for some reason I cant log into Microsoft Office. I get to input email and password, which are correct, and … (read more)

Hello. I have a fresh Firefox 64bit install in Windows 10 and for some reason I cant log into Microsoft Office. I get to input email and password, which are correct, and then I get the question asking me if I would like to stay connected. I can answer Yes or No and there is a "dont ask me again" option. But regardless of what I chose, I am always sent back to the initial office.com page (more precisely to https://www.office.com/?trysignin=0).

privacy.firstparty.isolate is disabled and I have tried steps described in https://discourse.mozilla.org/t/firefox-86-total-cookie-protection-strict-enhanced-tracking-protection-etp-is-no-longer-immediately-compatible-with-microsoft-teams-web-app/75815 but issue still persists.

Please help, as I would love to use Firefox rather than anything else.

Asked by a.r 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

  • Solved

What FF setting triggers dark mode on websites?

I have two FF profiles. When I open a private window in each profile and go to YouTube, one displays YT in light mode, while the other displays it in dark mode. In both w… (read more)

I have two FF profiles. When I open a private window in each profile and go to YouTube, one displays YT in light mode, while the other displays it in dark mode. In both windows, YT is set to ‘Appearance: Device theme’. Both profiles use FF’s ‘Dark’ theme. The same happens when I go to other websites that utilise ’ prefers-color-scheme’ (e.g. https://dashboard.tugboat.qa).

Since these two profiles display websites in different colour schemes on the same computer, it’s clearly not an OS setting. It therefore must be a setting in FF - one that’s enabled in one profile but disabled in the other. I’d like to know what it is.

I’ve tried comparing about:config in both profiles, searching for things like ‘dark’, ‘theme’, ‘color’, etc. But I can find no differences. Can anyone shed some light (pun intended) on this for me?

Asked by BWPanda 1 month ago

Answered by BWPanda 1 day ago

Majority of text not displaying on certain websites

Hello, I have been getting a problem lately where nearly all the text on a couple of websites does not display. Only a few characters, such as 'T', 'E', 'L' and '4' displ… (read more)

Hello,

I have been getting a problem lately where nearly all the text on a couple of websites does not display. Only a few characters, such as 'T', 'E', 'L' and '4' display. I have attached screenshots of one of these websites - how it displays in Firefox vs. how it displays in Google Chrome. It also happens in the chat function of the online lecture video system my uni uses (Blackboard Collaborate Ultra), which runs in the browser (it's not a separate app).

I did a search for similar problems on mozilla support and tried restarting Firefox in safe mode, however nothing changed.

I'm using Firefox 78.12.0esr on MacOS X 10.11.6

Any help would be appreciated.

Asked by junreika 3 days ago

Last reply by junreika 1 day ago

  • Solved

Cut and paste no longer works with Google Translate on linux

This problem has been around since the latest version of the old version, and has carried across into the new version. Ctrl+A, Ctrl+C and Ctrl+V no longer work with Goog… (read more)

This problem has been around since the latest version of the old version, and has carried across into the new version. Ctrl+A, Ctrl+C and Ctrl+V no longer work with Google Translate on linux. I have tested in other browsers and it they all work fine. Firefox on Windows also works fine, this problem seems specific to linux.

When you press any of the Ctrl combinations it simply deselects everything and moves the cursor to the end of the text. Mouse works, but it's not practical if you are cutting and pasting all day long.

Site: https://translate.google.com Firefox version: 89.0.2 (64-bit) OS: Ubuntu 20.04

Google Translation is critical to my work so my current solution is I no longer use Firefox. I hope that someone knows of a quick fix, or if it's a bug it's easy to fix as I'd hate to permanently move away from Firefox for something like this.

Thanks!

Asked by decaffeinated tea 2 weeks ago

Answered by decaffeinated tea 2 days ago

An error occurred: SSL_ERROR_PROTOCOL_VERSION_ALERT

When I am trying to search something on a search bar, it won't let me to do that using google search engine. When I am opening the network tab I can see An error occurred… (read more)

When I am trying to search something on a search bar, it won't let me to do that using google search engine. When I am opening the network tab I can see An error occurred: SSL_ERROR_PROTOCOL_VERSION_ALERT error message.

Then I tried to change these settings https://support.mozilla.org/en-US/questions/1222439 but won't help.

Asked by KVM 2 days ago

Last reply by FredMcD 2 days ago

Website Error

Hi all, FF 90.0.2 (64 bit), Window 10 Version 21H1 Build 19043.110 Each time I initially go to this website ( https://www.bunnings.com.au/ ) I get an error message "Some … (read more)

Hi all,

FF 90.0.2 (64 bit), Window 10 Version 21H1 Build 19043.110

Each time I initially go to this website ( https://www.bunnings.com.au/ ) I get an error message "Some Error Occurred" in the top LHS on a white blank screen. If I refresh the page it displays correctly until I go to the site again in a new browser session.

I have disabled all extensions by going into Troubleshooting Mode but it is still there.

Anyone know of a solution?

TIA

EDIT: No Issues with Chrome or Edge.

Asked by ghines 4 days ago

Last reply by ghines 2 days ago

Getting mobile versions of some sites instead of desktop

Several days ago, Firefox started giving me what seem to be mobile versions of some sites (mostly Google Drive and Docs) instead of the desktop layouts I want. (It's URL … (read more)

Several days ago, Firefox started giving me what seem to be mobile versions of some sites (mostly Google Drive and Docs) instead of the desktop layouts I want. (It's URL comes up with "mobile" even when I type in the hard way.) The problem does not affect all sites, but it does mess up several daily. I did not deliberately change my preferences or otherwise alter Firefox.

I have tried bringing Firefox up in safe mode and even removing it and downloading it again. No change.

i also "reset the default user agent on Firefox" per this post: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1304470

Help would be much appreciated. I like Firefox much better than the alternatives, but if this doesn't get fixed I will have to give up on it.

Many thanks.

Asked by chris228 6 days ago

Last reply by chris228 2 days ago

  • Solved

some webpages not working

I've noticed that every now and then I come across a website that doesn't function properly. For instance, right now when I try to browse https://www.parts-express.com/ t… (read more)

I've noticed that every now and then I come across a website that doesn't function properly. For instance, right now when I try to browse https://www.parts-express.com/ the page will load, but when I try to view things by clicking on the menu, it will stay on the same page. I've had to use another browser to search this site.

Another thing I've come across is paying for things. A few times already I've tried to make a purchase and it would not go through. I called one of the places and they said it was because I was using Firefox. The payments went through when using a different browser.

Is this common? Is there something I can do to make Firefox work universally?

Asked by ybghyup 2 days ago

Answered by FredMcD 2 days ago

Navy Federal Login Credentials Wrong

When I try to log into Navy Federal on Firefox, I get kicked out and the website tells me I entered the wrong credentials. When I use Chrome or Edge and log in using the … (read more)

When I try to log into Navy Federal on Firefox, I get kicked out and the website tells me I entered the wrong credentials. When I use Chrome or Edge and log in using the same credentials, I get into my account just fine. I've cleared all Navy Federal data from Firefox, turned on and off hardware acceleration, and toggled VPN on and off and it keeps happening.

Asked by namenew213 3 days ago

Last reply by namenew213 2 days ago

  • Solved

Website won't display

I cannot get my local town's news website to display in Firefox? The website address is https://www.rochdaleonline.co.uk Nor can I get their sister website https://www.ol… (read more)

I cannot get my local town's news website to display in Firefox? The website address is https://www.rochdaleonline.co.uk

Nor can I get their sister website https://www.oldham-chronicle.co.uk to display either?

All I get it completely blank page.

Is it an issue with the website or a Firefox issue? This has only happened in the last week.

Thanks in anticipation.

Asked by s.mullington 2 days ago

Answered by s.mullington 2 days ago

Firefox 90 does not load properly specific web pages and services (gmail, youtube, reCAPTCHA, etc.)

Two weeks ago my browser updated itself to version 90. Before that everything was OK. After that..... Firts of all in Google Chrome everything works just fine. In Firefo… (read more)

Two weeks ago my browser updated itself to version 90. Before that everything was OK.

After that..... Firts of all in Google Chrome everything works just fine. In Firefox - most of the time after a google search if I click on one of the results nothing happens. If I open it in a new tab or window, I got a blank page. - I cannot log into my gmail account. I can get to the page where I can type in my account name, but then I get an error message before the web page'd ask for my psw. - youtube does not load properly. If then I click on the youtube icon on the top left corner then it tries to load the page again, and after some time it says I have no internet connection. - google translate service does not answer, - reCAPTCHAs don't work. The browser could not load them, or if it loads something then it won't work. Etc.

Again: everyhing was OK before the version 90 update. I was on a 2 weeks vacation, just got back, but all the same, they don't work.

I tried everything - cleared the history, cache, etc., - checking the firewall, - proxy (I don't use any proxy), - ipv6 - made a new profile - troubleshooting mode (disabeling addons and themes), everything. Nothing helped.

I use Win10. Have an other Win10 PC, on that before the version 90 update I checked the problems above, and neither of them affected the system, and as the update taked place I got the same propblems there too. My firefox profile is synched onto that PC.

After 20+ years of using firefox this is my last try before switching to chrome.

Asked by imkere 3 days ago

Last reply by imkere 2 days ago

Firefox 90.0 update problems

After the last update to version 90.0, I can't continue to use firefox browser. The problem is about opening google sites (youtube, gmail). Other websites seems to work n… (read more)

After the last update to version 90.0, I can't continue to use firefox browser. The problem is about opening google sites (youtube, gmail). Other websites seems to work normal, but I can't open youtube and gmail now (google.com itself works heavily). When I type url and click enter, it takes so much time to load, often not loading the site or partially load. Other browsers installed on the same system works normally with the "problematic" websites. I tried hard reload (ctrl+f5), cleaning all browser data, and uninstalling and reinstalling. None of the mentioned actions helped. Please help me to identify and solve the issue.

Asked by cahangirove 1 week ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 days ago

Fonts Not Displaying on Some But Not All Sites

My desktop Mac suddenly (July 28) quit displaying page specified fonts, in some - not all - instances, using Inspector reveals affected sites defaulting to Helvetica Last… (read more)

My desktop Mac suddenly (July 28) quit displaying page specified fonts, in some - not all - instances, using Inspector reveals affected sites defaulting to Helvetica Last Resort, or failing to display Open Sans via gstatic.com. For comparison, my laptop - same FF v.78.12.0esr, using the same (advanced - default) fonts and colors settings - displays everything properly, as do those same sites on mobile. This is a local problem.

Those sites affected work fine using Chrome, Safari, which indicates system level fonts are loading properly.

Of the sites affected, one thing in common seems to be that they are WordPress/PHP dynamic sites.

I use FontExplorerX font management, which has been stable for years. There aren't any reported conflicts.

Application and system font caches have been flushed.

Firefox has been freshened.

I feel like this may be a corrupted prefs file somewhere, but have no idea how to proceed.

Attached images show different page display results using same search term in Google, DuckDuckGo, and two sites that are affected.

Asked by info5858 4 days ago

Last reply by info5858 3 days ago

AD BLOCKER HOW TO DISABLE ON A SITE

I need to know how to disable a blocker? I am on a Verizon website page and trying to post a review, I get message to "disable ad blocker" before posting my review. … (read more)

I need to know how to disable a blocker? I am on a Verizon website page and trying to post a review, I get message to "disable ad blocker" before posting my review.

Asked by cpharris22 3 days ago

Last reply by jscher2000 3 days ago

  • Solved

Secure connection failed

First let me say I understand there is no workaround for this problem. However there should be. I don't know why this website won't load, that's not my job. I installed a… (read more)

First let me say I understand there is no workaround for this problem. However there should be. I don't know why this website won't load, that's not my job. I installed an app over a year ago and have not had a single problem, other than having to reset my password 6 to 8 months ago. Which happened no problem.


But when I tried to reset my password this time, they sent me a reset email, I clicked the link in the email, and get this error message, now as I told someone else a couple days ago, this is my machine, if I want to take the chance of going to a website, then you have no business telling me I can't. I am a grown man, I can make that choice for myself. Especially when I know the site is safe. So you need to find a way to put a "Ignore warnings and proceed anyway" button on this error page.

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to sctrack.sendcloud.net. PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

This is the link I'm trying to access

https://sctrack.sendcloud.net/

BTW: Yall must be some stupid people, the last line of the error msg says "contact the website owners", how the hell am I supposed to do that when you have me blocked out???????? Use your critical thinking skills. Instead of telling me to do something you just told me you won't let me do. Put a damn bypass button on this, I really need to get this password reset.

Asked by 1971robby 3 days ago

Answered by FredMcD 3 days ago