Showing questions tagged: Show all questions

Access denied to a site I've used many time

Access Denied You don't have permission to access "http://www.lanebryant.com/" on this server. Reference #18.cffa3b17.1618699359.ab8831c I don't know why it happened or … (read more)

Access Denied You don't have permission to access "http://www.lanebryant.com/" on this server.

Reference #18.cffa3b17.1618699359.ab8831c

I don't know why it happened or what to do. I was on the site quite a few times in the past month with no trouble.

Asked by plopardo 4 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 days ago

WideVine plugin crashing on Netflix

Today on my Netflix I received a "widevineCDM plugin has crashed" message. I went to the plugins and everything is updated even my FireFox. I have uninstalled and re-inst… (read more)

Today on my Netflix I received a "widevineCDM plugin has crashed" message. I went to the plugins and everything is updated even my FireFox. I have uninstalled and re-installed this app, but nothing has helped. Not sure what else to do. Any suggestions would be helpful. Thank you in advance.

Asked by sjsutherland89 1 day ago

  • Solved

Can't play some Youtube-Videos / Twitter "Your browser does not currently recognize any of the video formats available"

Hello Everyone I'm having troubles with playing some Youtube-Videos and Twitter Videos. I had to re-install my Windows 10 (64 Bit) due to some hardware-issues which are … (read more)

Hello Everyone

I'm having troubles with playing some Youtube-Videos and Twitter Videos. I had to re-install my Windows 10 (64 Bit) due to some hardware-issues which are not related, and I'm having this issue since then. Here are the steps that I already did:

-Removing all Add-Ons -Starting in Safe mode - Deinstalling and reinstalling Firefox, then starting in safe Mode -Deinstalling Firefox with a tool that also deletes all Firefox-Related Registry Keys and App-Data Files and reinstalling it to a different path (other HD) -Disabling add-ons - Disabling Open264 Videocodec and widevine content decryption module (more just because of frustration^^, but I was then able to play some Youtube videos after this one) - mediasource.enabled is active (and all the other ones as well) -Installed addons (even though it didn't work with them disabled as well): NOscript( youtube videos are allowed, some of the are working), Ublock Origin, Video Download Helper, HTTPS Everyhwere, Tree Style Tab, Limit distracting sites - Updating to the newest Firefox-Version (which came out today)

Btw: on https://www.youtube.com/html5/ it tells me that everything works fine and I have of course the newest Firefox-Version installed.

Do you guys may have any other ideas?

Thank you for your help.

Kind regards,


Gabe

Asked by mcbob 4 months ago

Answered by FredMcD 4 months ago

  • Solved

download keep failing

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails a… (read more)

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails again. Keep in mind when i click the trry agin button the download does not restart, it just continuous to download where it left off. (sort of like just pause and unpause) what should i do?

Asked by johnkarpontin 1 month ago

Answered by FredMcD 1 month ago

More Problems Affecting Firefox

Another problem that's started with Firefox for Windows this wee. Firefox takes a long time to load pages, up to a minute. In the bottom right of the page it says "waitin… (read more)

Another problem that's started with Firefox for Windows this wee.

Firefox takes a long time to load pages, up to a minute. In the bottom right of the page it says "waiting of fonts.googleapis.com" or something like that.

The other problem of it not displaying graphs still hasn't been resolved.

Neither of these problems exist on Chrome.

Asked by JohnDoyle 1 week ago

Last reply by FredMcD 6 days ago

  • Solved

My website page layout is broken on Firefox only - and even good developers can't fix it

I truly hope somebody can give me some help. I am struggling to understand why my website page containers go nuts on Firefox. I tried so much, I payed a good developer w… (read more)

I truly hope somebody can give me some help. I am struggling to understand why my website page containers go nuts on Firefox. I tried so much, I payed a good developer who told me the issue was over, but it is still there. I'm trying everything but my project is being a failure due to very nasty WP Theme issues, like this one. I had to spend my time fixing the Theme and my project completely past its deadline. Maybe I'm going to be fired, without fox.

I clearly cannot add site credentials for anybody, but maybe some developer knows what could be of help.

It seems that the issue has something to do with page Container and Flex attribute. The website is a Wordpress site and the page is built with WPBakery Visual Editor. All updated, no customizations, pages should work easy... As you can see the page title is ok, but then inside the main page container, the Visual Editor rows (which have display = flex) behave as if they had no width. Despite that, changing the flex attribute to display = block targeting FF specifically through Css, it doesn't seem to work either. It's not something simple just as a Row option inside the Visual Editor.

Please see attachments. Many pages behave like that. My questions: - is there a possibility to speak with Firefox assistance and get a clue? - did any developer from community, experience something similar before? How did you manage to solve it? - Firefox, why are you behaving like that with an old supporter?

Thank you to anybody spending his time to help.

Asked by sviluppo5 1 week ago

Answered by sviluppo5 6 days ago

Unable to access Google websites through Firefox

I am no longer able to access any Google sites through Firefox. I get this message: The connection has timed out The server at www.google.com is taking too long to respon… (read more)

I am no longer able to access any Google sites through Firefox.

I get this message:

The connection has timed out

The server at www.google.com is taking too long to respond.

I can access all other sites through Firefox (including other search engines). I have cleared all of the History, caches, cookies etc and that sometimes allows me to access to Google once, but then the problem returns. I have to accept cookies from Google when I do that but sometimes the cookie verification with Google times out. I have tried starting Firefox in safe mode and refreshing Firefox but that has not helped.

I can access Google sites through Chrome.

A virus scan (with Norton and Hitman Pro) reveal no viruses or other malware

All other computers I have can access Google.

I updated to the latest Windows build yesterday, after which the problems started.

How do I restore access?

Asked by aprobyn 6 days ago

Last reply by FredMcD 6 days ago

Youtube Videos doesn't load on qualities higher than 720p, the audio loads completely fine but the video freezes

while other browsers plays them smoothly even at 4K. I have tried disabling Hardware Acceleration, even the h264ify plugin, but both did no work, updating my video driver… (read more)

while other browsers plays them smoothly even at 4K. I have tried disabling Hardware Acceleration, even the h264ify plugin, but both did no work, updating my video driver, the only add-ons/extensions I use are Ublock origin and enhancer for youtube and none of them seems to cause the problem on other browsers. I have attached the picture of my Pc specs as well if they might be helpful in fixing this problem

Asked by rinsenhikari 6 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 6 days ago

Firefox won't work Win10 Pro

Used firefox on every PC ive built....never had this happen. Crashes on startup every time. Tried reformat, installing several times, etc. Win10 is fresh install with lat… (read more)

Used firefox on every PC ive built....never had this happen. Crashes on startup every time. Tried reformat, installing several times, etc. Win10 is fresh install with latest updates.


Have submitted a million of the crash reports.

Asked by ateel7 6 days ago

Last reply by ateel7 6 days ago

''Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.''

I am using Windows10, Version 20H2 (OS Build 19042.928) with all available patches installed as of 04/14/2021, and am using Firefox 87.0 (64-bit) as the default browser. … (read more)

I am using Windows10, Version 20H2 (OS Build 19042.928) with all available patches installed as of 04/14/2021, and am using Firefox 87.0 (64-bit) as the default browser. I have suddenly begun to get the subject error message (Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.) in Firefox, whenever I try to open an email web link from within Thunderbird. Until a few days ago, the email web link always opened up in a new Firefox browser tab.

If I change the default browser to something else, the email web link opens in a new tab in that browser.

I have tried every solution that has been recommended in this support forum to no avail. The error pops up even when Firefox has been started in safe mode. I have created new profiles to no avail. I have even gone so far as to totally uninstall Firefox, then manually rename all of the Firefox directories in my user profile and then install a clean version of Firefox. So far, I have not been able to get rid of the problem.

Any suggestions would be appreciated.

Asked by gczerw 6 days ago

Last reply by gczerw 5 days ago

Error message "Access Denied You don't have permission to access 'my bank website' on this server.

I am getting the message "Access Denied You don't have permission to access "http://www4.citizensbankonline.com/efs/servlet/efs/loginnew-wait.jsp" on this server. Refere… (read more)

I am getting the message "Access Denied You don't have permission to access "http://www4.citizensbankonline.com/efs/servlet/efs/loginnew-wait.jsp" on this server. Reference #18.ad674d68.1618522318.738da43 " when I try to log on to my bank. I'm running Windows 8.1 with Windows Defender and have accessed this site for years. When I called the bank's tech support their response was "Why are you still using Firefox? Everybody uses Chrome now." I do not use Chrome, but Edge will access the web page with no problem. This has been occurring on and off for several weeks and I have tried all suggested solutions I've found here so far (clear cache, history, DNS prefetch.... ). I've also noticed numerous other posts with the same error message. Any ideas??

Asked by coaster_lad 6 days ago

Last reply by strafy 6 days ago

Firefox Recognizing All PDFs as ZIP files

I've never encountered this problem before... I am using a new computer but have used firefox exclusively for decades. Every time i try to read a PDF, Firefox recognizes … (read more)

I've never encountered this problem before... I am using a new computer but have used firefox exclusively for decades.

Every time i try to read a PDF, Firefox recognizes it as a .zip file, which it clearly isn't. I can't even choose acrobat reader as an option to open the files. If i manually go to the downloads tap and click on the file there, it immediately opens as a pdf in reader. What on earth is going on?

Asked by kasa05 6 days ago

Last reply by cor-el 6 days ago

  • Solved

only empty canvas - Ffx 87.0 (64-bit) on ubuntu 20.04

Since some weeks, I cannot load any URL, event about:config etc. does not work, even Developper Tools do not open. I deinstalled complety firefox and reinstalled - same i… (read more)

Since some weeks, I cannot load any URL, event about:config etc. does not work, even Developper Tools do not open.

I deinstalled complety firefox and reinstalled - same issue. I restartet with add-ons disabled, no chance. I even cannot open settings, to deaktivate hardware acceleration. I cleared all folders and settings in ubuntu /.mozilla and /.cache/mozilla - no way.

The only thing workes is "customize toolbar".

Now I'm on chrome, but I dont like it, I wanna have my firefox back!

Any Ideas?

Asked by serialz 6 days ago

Answered by TyDraniu 6 days ago

trying to open my webcam

I have entered the website i wish to use and logged in all goes well until i try to open my webcam and go live. i have a webcam its always worked but its now saying to me… (read more)

I have entered the website i wish to use and logged in all goes well until i try to open my webcam and go live. i have a webcam its always worked but its now saying to me Chat server authentication failed please contact us. Im confused it always worked

Asked by manyoladoshi 6 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 days ago

Firefox automatically starts some background tasks in windows 10

whenever i boot up my computer, firefox automatically starts atleast 9 tasks in background that end up eating half of my ram, and one of them eats an entirety of my proce… (read more)

whenever i boot up my computer, firefox automatically starts atleast 9 tasks in background that end up eating half of my ram, and one of them eats an entirety of my processor. Whenever i check my task manager(i use windows 10), it shows that one particular task is taking 100% of my cpu. I have to manually stop the task or it ends up slowing down my laptop. I already have the latest version of firefox and i am having this problem for 2-3 months. What do i do?

Asked by shashankbajpai.11rpvv 5 days ago

Last reply by cor-el 5 days ago

Screen flashes to white when scrolling.

I have noticed a recently developing event in Firefox. When scrolling through some pages such as LinkedIn or Facebook, my screen will suddenly go completely white. It s… (read more)

I have noticed a recently developing event in Firefox. When scrolling through some pages such as LinkedIn or Facebook, my screen will suddenly go completely white. It seems to freeze for a second or two, then comes back. This has only been happening for about the past two or three weeks, so since about 1 April 2021 for time reference. My About Firefox shows I am running 87.0 (64-bit) and it is up to date. I completely uninstalled - including the deletion of the Mozilla folders per info on the web - then reinstalled. This did not correct the issue. I also run Chrome and do not experience this issue when using it.

Asked by stevenkimbell 5 days ago