Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Cloudflare blocking site access for one site (so far)

A couple of weeks ago I started seeing a screen apparently belonging to Cloudflare when i tried to log in to my Constant Contact account. It just slowed sign in but had n… (read more)

A couple of weeks ago I started seeing a screen apparently belonging to Cloudflare when i tried to log in to my Constant Contact account. It just slowed sign in but had no apparent effect and I assumed it was something on their end. Then just a day or so ago it caused me to be unable to access my account returning a message that my credentials were incorrect on the login page. I call Constant Contact support and They have no idea what I am speaking about and suggested a private window. That worked for a while but seems to have failed and I had to go to another browser most recently.

I don't see Cloudflare in my installed apps in Windows 10 and it is not an extension in Firefox that I can find which all the other web search have pointed to. Where did this come from and more importantly ow do I get rid of it?

Asked by springy 8 months ago

Answered by jscher2000 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Issues with youtube

Having an issue with youtube as of late on firefox. The ability to see "history" list, "watch later" list, or utilizing the save function do not work because I am consta… (read more)

Having an issue with youtube as of late on firefox. The ability to see "history" list, "watch later" list, or utilizing the save function do not work because I am constantly having to login. For some reason the ability to see lists or to utilize any functions on the youtube website do not work properly because I am unable to remain logged in. Is anyone else having difficulty with youtube?

Asked by Chris 12 months ago

Answered by AlkindiX 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Unable to search the internet with Google

Suddenly I am no longer able to launch any internet searches. Using google (normally) or bing I receive one of two messages, "Deceptive site" warning or "Server not foun… (read more)

Suddenly I am no longer able to launch any internet searches. Using google (normally) or bing I receive one of two messages, "Deceptive site" warning or "Server not found"??????????????????????

Asked by mg13kortum 8 months ago

Answered by jscher2000 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Twitch clip cannot be played.

I am reporting that the problem continues. Not long ago, when Firefox was having trouble playing videos (due to Norton's influence), Twitch clips couldn't be played eith… (read more)

I am reporting that the problem continues.

Not long ago, when Firefox was having trouble playing videos (due to Norton's influence), Twitch clips couldn't be played either, and it's still going on.

Asked by 22gi 10 months ago

Answered by FredMcD 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Widevine Content Decryption Module will not install

Hi, I had to delete all my profiles and completely reinstall Firefox because Firefox was not changing the color of previous websites to purple no matter what I tried. I t… (read more)

Hi,

I had to delete all my profiles and completely reinstall Firefox because Firefox was not changing the color of previous websites to purple no matter what I tried. I thought I could delete the profiles and create a brand new one to start over fresh.

After reinstalling Firefox (latest version) I have run into a problem where under <about:addons> <Plugins> it shows a yellow box and an error saying "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. will be installed shortly".

This message won't go away and Widevine will not be installed at all. I cannot browse and Netflix, Hulu, HBO Max etc.

I have tried unchecking and checking the <Play DRM-controlled content> under <about:preferences> which does not work.

I have also tried going to this (link)link and manually installing it but the webpage for my OS's .zip file won't load for me.

Asked by justin1018 8 months ago

Answered by justin1018 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox has huge issue as of a few days ago. Not showing Google search images, Captcha, Drop down search results etc.

Friends, I use FF extensively and prefer not to change but it's been very annoying as of late. Running v83. Even downgraded to v82 and it worked for some minutes but now… (read more)

Friends, I use FF extensively and prefer not to change but it's been very annoying as of late.

Running v83. Even downgraded to v82 and it worked for some minutes but now it's back to same behavior. [struggle to download to 82 is here: https://rezamusic.yolasite.com/technical-tips.php]

If you google "squeeze lemon" for example -- on my Chrome it shows images and a list of drop down subjects "people also ask".

On Firefox, the pictures don't show -- and drop downs are frozen (don't work). Also on other sites that have a Captcha, Firefox just doesn't work. Seems same problem with 82. Help!

Images are from Chrome -- and last one from Firefox

Asked by Someone 12 months ago

Answered by Someone 12 months ago

  • Solved
  • Archived

Cursor blink problem in Firefox 84

I'm having a new problem with Firefox, which I think appeared with Firefox 84 (but I'm not 100% sure). When I type in some text boxes, the cursor gets very slow and unres… (read more)

I'm having a new problem with Firefox, which I think appeared with Firefox 84 (but I'm not 100% sure). When I type in some text boxes, the cursor gets very slow and unresponsive to move around by the keyboard _if_ the text in the box is long enough so that a scrollbar appears on the right hand side. Sometimes. It doesn't happen at all sites -- it's not duplicating in this textbox that I'm typing in right now -- but it happens all of the time in the message boxes at playdiplomacy.com, and sometimes on GitHub.com when posting issues. Sporadically and unreliably.

As far as I can tell, the cursor is still moving quickly and responsively, but the blink itself isn't happening so I can't see it. If I hold down the left cursor key, it looks like the cursor isn't going anywhere, but if I hit a letter key that letter appears instantly at the location where the cursor has apparently moved to, with no delay.

The problem does not occur when I hold down shift (to highlight) while moving the cursor via the arrow keys, which further suggests that it is somehow related to the cursor blinking.

Restarting in safe mode makes the problem go away instantly. Disabling all add-ons myself does not. Starting with a brand new profile does _not_ make the problem go away either. So there's something safe mode is doing that a new profile doesn't.

Any idea what might be causing this?

(Ubuntu 20.04, Firefox 84.0).

Thanks!

Asked by Vultan 11 months ago

Answered by cor-el 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 86 keeps on crashing upon startup in Linux Mint 20.1

I am using Linux Mint for about 4 years. Recently upgraded from Linux Mint 19.3 to 20.1which came with what I believe was Firefox 85. Worked fine. Problems started when … (read more)

I am using Linux Mint for about 4 years. Recently upgraded from Linux Mint 19.3 to 20.1which came with what I believe was Firefox 85. Worked fine. Problems started when I received the update to Firefox 86 Firefox 86 keeps on crashing upon startup Removed and reinstalled Firefox but the issue remains. Updated Firefox, updated Linux. Started Firefox in safe mode and it crashes.

Crash ID: bp-1e08a24b-58eb-4381-8526-d8af50210315

What can I do to resolve this issue?

Kind regards

Asked by Dunes66 8 months ago

Answered by TyDraniu 8 months ago

  • Solved
  • Archived

firefox crashes frequently, even in safe mode

just like the title says. Fedora 33, kernel 5.9.16-200.fc33.x86_64, firefox 84.0.2 (just updated today). crash report is bp-7e418e46-b201-45c7-a7c9-313840210111 doesn't m… (read more)

just like the title says. Fedora 33, kernel 5.9.16-200.fc33.x86_64, firefox 84.0.2 (just updated today). crash report is bp-7e418e46-b201-45c7-a7c9-313840210111

doesn't matter what tab i've got open, what tabs are loaded, or even if i'm using the browser, if it's running, it'll crash around every half hour or so

Asked by voidwitch 10 months ago

Answered by voidwitch 10 months ago

  • Solved
  • Archived

pulseaudio high CPU with no audio playing

Hey there, I have the following issue with Firefox, is this maybe something I should report to the Ubuntu support or directly to Bugzilla? Steps to reproduce: --- Open … (read more)

Hey there,

I have the following issue with Firefox, is this maybe something I should report to the Ubuntu support or directly to Bugzilla?

Steps to reproduce: ---

  1. Open Firefox
  2. Go to a page that contains an embedded video that is not playing automatically, e.g. https://www.rottentomatoes.com/m/sound_of_metal
  3. Do not play the video

Environment --- User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:83.0) Gecko/20100101 Firefox/83.0 Firefox version: 83.0 (64-bit) pulseaudio version: 13.99.2 OS: Ubuntu 20.10 64-bit Gnome version: 3.38.1 Windowing system: Wayland CPU: Intel® Core™ i7-8565U CPU @ 1.80GHz × 8 RAM: 15,5 GiB GPU: Mesa Intel® UHD Graphics 620 (WHL GT2)

Actual results --- pulseaudio process is spawned and rapidly becomes the most CPU consuming process on my machine (especially after a few seconds, when the Web Content ones start to cool down). Even though no sound is actually played! When switching to another tab with no embedded video, pulseaudio keeps overloading the CPU. This only stops after closing Firefox.

Expected results --- I'm not sure this is what should be expected, but I'll give it a shot:

  • pulseaudio process should only be spawned when actually playing a media that requires audio
  • pulseaudio should not be the #1 CPU consuming process
  • pulseaudio process should at the very least not massively use CPU when no sound is playing

Asked by yarma22 11 months ago

Answered by jonzn4SUSE 10 months ago

  • Solved
  • Archived

How to make scroll bar always visible and functional?

This page https://www.nacocanada.com/cpages/common-docs is broken and has a newsletter sign up overlay that can't be closed. So i hide the element with uBlock origin but… (read more)

This page https://www.nacocanada.com/cpages/common-docs is broken and has a newsletter sign up overlay that can't be closed. So i hide the element with uBlock origin but the underlying page still doesn't scroll. If i make the window taller more content appears, so it is there.

How do I force enable the scroll bar for all websites or at least this one?

Asked by codywohlers 9 months ago

Answered by cor-el 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Prime Video: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions"

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your… (read more)

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your browser for the best Prime Video experience".

I've tried turning off vpn, adblocker, and set tracking protection back to 'standard', nothing helps.

I'm on W10 1909 Home which is technically not supported by MS as from this week so I did consider that as a possible (but unlikely) reason for it. However, the content plays fine in MS Edge. The content also plays fine from a laptop running Chrome on 1909 Enterprise (similar build to mine albeit not out of support yet).

I see widevine was updated in 88.0.1 - could this be the issue?

Thanks

Asked by jrh 6 months ago

Answered by jrh 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Getting 404 error on my banking site

I've been using my banking site for many years on my desktop computer. Today the site comes up but when I try to log in I get a "404" error message. I tried logging in wi… (read more)

I've been using my banking site for many years on my desktop computer. Today the site comes up but when I try to log in I get a "404" error message. I tried logging in with Edge and there was no problem. I have deleted all my banking cookies on Mozilla and the result is the same. This is a major problem and I would appreciate any suggestions.

Asked by pdlc1204 6 months ago

Answered by TNorth 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Jagged lines appear horizontal in middle of screen when scrolling or watching videos on Youtube

Hi, I have a weird issue if I scroll with my mouse down a webpage I'll get these jagged horizontal lines in the middle of the screen but go away when I stop. Also, whe… (read more)

Hi, I have a weird issue if I scroll with my mouse down a webpage I'll get these jagged horizontal lines in the middle of the screen but go away when I stop. Also, when I watch a video where a lot of moving is happening like if it's a hockey game the middle of the screen just that jagged line across in just the middle. What causes this and how do I get rid of it I don't notice on Internet Explorer browser and I've tried disabling hardware and stuff but doesn't work.

Asked by Yizee24 10 months ago

Answered by Yizee24 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Tried all troubleshooting, Firefox still doesn't load pages

***************************** The problem When I start firefox I see a blank page (this was not my starting page before the problem occured)(Image linked). The overall gr… (read more)

***************************** The problem When I start firefox I see a blank page (this was not my starting page before the problem occured)(Image linked).

The overall graphical window is not frozen but I can't open any webpage nor any local file. The option pages don't work either nor any of the about:XXX pages.

*************************** What I tired I cleared my cookie/cache. I tried firefox's safe mode. I refreshed firefox. I deleted my profile and created a new profile. I desactivated all my security software. I ran firefox with root privilege. Updated windows. None of that did solved the problem.

This problem persisted after I haved uninstalled Firefox, deleted my profile, deleted all mozilla directories in ProgramData, AppData, Program, cleaned up my disk with window's 10 utilitary and reinstalled firefox (I also tried a simple install unistall so I don't think I broke firefox by deleting files). When reinstalling firefox I tried both a 64 and a 32 bits install with current and older version none worked.

I scanned my PC for malwares, nothing found. I checked my memory as suggested in a troobleshooting page, (no problem found).

Firefox DOES WORKS in window's safe mode.

************************************ Observations I noticed via my firewall that firefox don't even send any package to the internet if I try to acess a website. Firefox does however acces 127.0.0.1 (at least it asks for permission). Firefox doesn't close if I use top right red cross, it does close if, in task bar I right click/close all windows or if I exit within the "three horizontal bar menu" I precise that my connection is ok and that MS Edge is working fine.

I repeat, Firefox works in window's safe mode.

I would really appreciate your help as I can't find any other thing to try.

Asked by a.ranaud00 1 year ago

Answered by a.ranaud00 12 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox not working at all.

Was deleting bloatware, being very careful of course. Somehow VCRUNTIME140_1.dll got deleted/corrupted. Firefox could not find the dll file. Found, and installed new dll … (read more)

Was deleting bloatware, being very careful of course. Somehow VCRUNTIME140_1.dll got deleted/corrupted. Firefox could not find the dll file. Found, and installed new dll file. I can download and run browser, but the bookmarks I have left after install don't work, starting Firefox in safe mode was no help. Trying to change profile, typing about:profiles in address bar does not take me anywhere. I have uninstalled and reinstalled Firefox many times, to no avail. I'm turning to you for help, suggestions please.

Asked by jbriordan 7 months ago

Answered by TyDraniu 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Preview takes FOREVER to Load and Print - WHY?

Ever since you last changed Preview, it takes FOREVER for the darn page to load (be seen in Preview) and then FOREVER more to print. Half the time my doc doesn't even sho… (read more)

Ever since you last changed Preview, it takes FOREVER for the darn page to load (be seen in Preview) and then FOREVER more to print. Half the time my doc doesn't even show up the first time Preview loads and I have to repeat it. The only work-around I've found is to open my doc in Safari and then print - which is insane. What's wrong with Firefox??

Asked by John Gordon 7 months ago

Answered by John Gordon 6 months ago