Showing questions tagged: Show all questions

Videos Do Not Play After Update

I updated my Firefox today and now videos do not play. I had this problem back in April after an update and I spent weeks troubleshooting it. Eventually I got it to work … (read more)

I updated my Firefox today and now videos do not play.

I had this problem back in April after an update and I spent weeks troubleshooting it. Eventually I got it to work after trying all of the following (then, and again now):

Things I've Tried: 1.) Clearing data (cache and cookies) 2.) Turning off "Strict Mode" 3.) Running CCleaner 4.) Disabling/enabling HW acceleration 5.) Checking that the DRM box is checked (and trying it without it checked) 6.) Refreshing Firefox 7.) Uninstalling/Reinstalling 8.) Updating my Windows install 9.) Updating drivers 10.) Disabling all Firefox extensions 11.) Running without extensions 12.) Running in Firefox Troubleshooting Mode 13.) Running Windows in Safe Mode with Networking 14.) Running a fresh install of Firefox without signing in after deleting all traces of Firefox from my PC (including Program Data folders, registry entries, etc.)

What finally worked back in April was to dive into "about:config" and change "media.rdd-processenable" to "false".

That fix does not work this time around.

In the meantime I've been using Brave and having no issues. I've tried video playback in Chrome, Opera, and Edge on this computer with no issues. This playback problem is exclusive to Firefox.

Video playback still works just fine on my 4 home PCs running Windows 10 and Pop_OS (3 self-built, one Asus laptop) using this same build of Firefox.

Other/Rant: I suspect this is a Firefox/Windows 11 problem. Most likely this is not something I can fix myself, but it's incredibly frustrating since I'm buried deep in the Mozilla ecosystem and use it for work. I'd prefer not to have to swap between browsers just so I can watch videos; too many windows open on this tiny work laptop isn't fun to juggle. Basic video playback is the #1 thing I use my web browser for at both work and home so it'd be nice if this irritating, months-long, unacceptable issue were resolved. A modern browser that has video playback issues? What good is it then? What's most irritating is that it seems I'm the one of a very small number of users with this issue, since I see very little posted about it online.

I've been a Firefox user primarily for almost half a decade now - moved over from Chrome for privacy issues. Never had a problem until 4/22 of this year and considering it's still an issue 3 months later... it has me re-evaluating the reliability and my commitment to an otherwise amazing browser.

Asked by Exare 2 months ago

Last reply by Exare 4 hours ago

Not being able to open Dillons.com website on firefox

Cannot open the website Dillons.com using Firefox. I can open it on Edge but not Firefox. Is there setting I can change on Firefox that will allow me to do so. Clearin… (read more)

Cannot open the website Dillons.com using Firefox. I can open it on Edge but not Firefox. Is there setting I can change on Firefox that will allow me to do so. Clearing cookies still does not allow me to open the website.

Asked by Shuman 6 hours ago

Audio stops when monitor turns off and on

So this problem is isolated with Firefox as it doesn't happen with Edge or VLC on this pc. If I have Twitch or Youtube, probably any other audio or video playing, open wh… (read more)

So this problem is isolated with Firefox as it doesn't happen with Edge or VLC on this pc. If I have Twitch or Youtube, probably any other audio or video playing, open when I turn the monitor off the audio will no longer go through properly when it is turned back on. The video is still playing fine but the audio isn't going through properly. Refreshing the page fixes the issue.

I have made sure to disable all other audio outputs and defaulted the current HDMI output. Audio playback works fine on every other application that I have tried.

Running Windows 11.

Asked by joshs1331 6 hours ago

Youtube loading very slowly

Hey, I seem to have this issue loading Youtube pages. I'm running the same exact addons on both browsers. I don't know why it happens but I think it's completely unacce… (read more)

Hey, I seem to have this issue loading Youtube pages.

I'm running the same exact addons on both browsers.

I don't know why it happens but I think it's completely unacceptable for two browsers to behave so differently.

firefox: https://streamable.com/fqu4iy also for some reason the video doesn't autoplay????

edge: https://streamable.com/a3j2kv

Asked by iaxx1 12 hours ago

  • Solved

Distorted Images on page 2 of Barclays Bank (UK) sign in to account

When signing in to my Barclays On Line account,the 2nd page of the sequence is distorted such that one vital box can only be seen my reducing the page to 65%. This happen… (read more)

When signing in to my Barclays On Line account,the 2nd page of the sequence is distorted such that one vital box can only be seen my reducing the page to 65%. This happens on two PC's both are using Firefox. Browsing with Edge gives no problem! One PC is running win 10 the other Win11 - both have Norton 360 AV. Is this a FF or Barclays problem?

Asked by mjrcohen 1 week ago

Answered by mjrcohen 12 hours ago

Tumblr only half logging in

To start out with i have cleared my cache multiple times, tried every single security setting possible in between clearing, and have whitelisted all relevant sites. The … (read more)

To start out with i have cleared my cache multiple times, tried every single security setting possible in between clearing, and have whitelisted all relevant sites. The problem is that every time I open a tumblr blog or a specific post the website acts like i am logged out. this only happens on firefox. I am logged in, when i click the log in prompt, as shown in my attachment it goes right to the front page with me logged in.

The ONLY workaround for this that i have found, and i cannot use this every time on every blog so I refuse to call it a solution in any way shape or form, is to turn off the enhanced protection for that particular blog (and it works on a blog by blog basis NOT site-wide so i have to do this EVERY. SINGLE. TIME.), then CLICK on the in-dash preview for the blog in my dashboard (not possible if i am trying to look at a sent link or any blog that i didnt find through my dash) and THEN open the link. turning off protection AND previewing the blog are both necessary or this doesnt work. if i just whitelist the blog's url and refresh nothing happens, not even if i clear the cache 50 times and turn off every security setting. if i have every security setting on and take these steps it does work, so its not my personal settings and its NOT THE CACHE

Id very much like the website to function as intended and not be broken because this is a game breaker for me using firefox. i love this browser but i use tumblr every day and if this doesnt get fixed ill have to switch.

Asked by vampirekittiz 22 hours ago

Last reply by petergroft 15 hours ago

Firefox Refusing To Open

When I first downloaded Firefox it opened normally and stayed open for around twenty seconds after which it crashed. Every subsequent attempt to open it has resulted in t… (read more)

When I first downloaded Firefox it opened normally and stayed open for around twenty seconds after which it crashed. Every subsequent attempt to open it has resulted in the outline of the program briefly flashing in the corner of my screen but otherwise nothing. It also doesn't appear in task manager. I have scoured the internet looking for solutions and have reinstalled it several times but nothing has worked. Any help would be greatly appreciated.

Asked by Jetpackrider 4 days ago

Last reply by petergroft 15 hours ago

I synced my Google bookmarks onto my firefox browser and lost all my firefox bookmarks, can I get them back

I stupidly exported my Google browser bookmarks to Firefox when setting up on a new device and lost all my firefox bookmarks from all my other devices as a result. I am u… (read more)

I stupidly exported my Google browser bookmarks to Firefox when setting up on a new device and lost all my firefox bookmarks from all my other devices as a result. I am utterly horrified and freaking out - it's years of bookmarked articles that I'd even organised into folders! Is there any way to get them back?

Asked by Andorean84 1 day ago

Last reply by cor-el 17 hours ago

importing passwords firefox 105.0.1

Hello, I was having problems with one of my passwords not updating correctly in firefox 105.0.1 I exported all of the passwords into a csv file and then followed the s… (read more)

Hello,

 I was having problems with one of my passwords not updating correctly in firefox 105.0.1   I exported all of the passwords into a csv file and then followed the steps outlined here in the forum to turn on import passwords from a file.  Then while trying to fix the password problem I removed all passwords/ids.  I clicked on the import from a file, selected the file I exported to but nothing happens.. No passwords, no id's. I thought maybe I wouldn't see it in the about:logins screen, so  I tested out three different sites from the export file and no luck on anything.  I was expecting a box to pop up telling me the import was successful or if I was sure I wanted to import all of these passwords but nothing, so even though I get the drop down to import I can't.  Has anyone experienced this problem before or any solutions.  

Thanks in advance

Asked by mlorkowski 20 hours ago

Last reply by cor-el 19 hours ago

Fonts on Various Sites Are Too Heavy/Bold

I've tried to search and found some other posts about this, but not a ton... leading me to believe there is something wrong. Issue: Fonts on some sites are too heavy/bol… (read more)

I've tried to search and found some other posts about this, but not a ton... leading me to believe there is something wrong.

Issue: Fonts on some sites are too heavy/bold (vs appearing correctly on Chrome/Chromium browsers) Environment: Windows 10 or 11, Firefox stable (currently 105.0.1) Example site: https://www.subaruoutback.org (this is not the only one, just an example) Workaround(s): I can do one of two things... I can either enforce browser fonts globally, which fixes the issue but then also break some sites in other ways or I can use an add-on to let me selectively enforce browser fonts as needed (which is what I am doing).

Screenshots attached, this is my experience on multiple PCs (Windows 10 and 11). One image is from Firefox, one is from Chrome.

On some sites, it isn't a huge deal... maybe just looks bad but is functionally fine. On some sites the issue is more impactful and actually creates readability issues.

Of course I can continue to work around the issue, but ideally I would like to fix it.

I did read that there are some changes site owners can make for font handling, but obviously requesting that sort of thing isn't realistic in a general sense.

Thank you!

Asked by DrSuSE 1 day ago

Last reply by cor-el 20 hours ago

DELETE MY ACCOUNT - UNABLE TO DO SO DUE TO ERROR

I can not be any more crystal clear. Delete my account immediately. I am appalled that your account deletion process is so bug ridden for a group that touts privacy so m… (read more)

I can not be any more crystal clear.

Delete my account immediately.

I am appalled that your account deletion process is so bug ridden for a group that touts privacy so much.

No matter what I do, I get an 'Incorrect Password' error when I attempt to delete my account. I've tried changing my password. I've used the rest password link. I've changed it about 4 times now and the error persists.

Delete my account manually.

Asked by Tony 1 day ago

Last reply by cor-el 22 hours ago

  • Solved

Firefox won't import bookmarks

Hello, I am changing computers. I used Mozilla Firefox on the old computer and now on the new one. It's the same version; I checked. I exported the bookmarks from the … (read more)

Hello, I am changing computers. I used Mozilla Firefox on the old computer and now on the new one. It's the same version; I checked. I exported the bookmarks from the old computer as HTML (that was the only option) but when I try to import them to the new computer and the same version of Firefox, they will not import.

Help?! Thank you so much! Julie

Asked by julie.parisi 1 day ago

Answered by julie.parisi 1 day ago

service desk application not working in firefox opening from Outlook (Version 2207)

Hello everyone my default browser is Firefox. The service desk application will not open in Firefox only this type of email won't open (see Screenshot). When I receive em… (read more)

Hello everyone

my default browser is Firefox. The service desk application will not open in Firefox only this type of email won't open (see Screenshot). When I receive emails and try to open them, it only displays a blank page and loads without success.

I always need to copy the link manually and open it in chrome.

What we did:

We tried several things such as

Deleting Firefox history, cache, cookies, etc. However, when doing this, the link works the first time but the following tries don't work, it just keeps loading infinitely (same behavior in a Private Window). Disabling all add-ons.

We have observed that the same links work as expected in Chrome and this behavior happens only with the links related to the customer issue view, other Jira links work normally.

I'm using the latest Firefox version such as Microsoft® Outlook® for Microsoft 365 MSO (Version 2207 Build 16.0.15427.20248) 64-bit

Asked by young-game 1 day ago

Unable to open youtu.be links on Firefox, getting error code: PR_CONNECT_RESET_ERROR

As the subject suggests, links of the type "youtu.be" (Sample : https://youtu.be/pBI3lc18k8Q) are failing to open in firefox while other browsers can easily redirect it t… (read more)

As the subject suggests, links of the type "youtu.be" (Sample : https://youtu.be/pBI3lc18k8Q) are failing to open in firefox while other browsers can easily redirect it to standard youtube.com hostname. Even firefox android works fine but not on Windows PC.

Many solutions (like modifying browser network settings, turning off proxy, dns over https, about:config changes) didnt work. Even a fresh firefox install fails to open this link type. This needs to be fixed ASAP as most of the youtube links are nowadays shared in this shortened format and such an issue would prevent newcomers to switch to Firefox completely(I am one of them)

Asked by bhutoray123 1 day ago