Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (read more)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

Asked by WaffleToaster 1 year ago

Answered by WaffleToaster 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox does not load any pages or settings or login for firefox account

Hi everyone, Thanks a lot for taking time reading this! :) I have the following problem with my firefox on Kubuntu 20.04 on my laptop: since a couple of weeks, firefox op… (read more)

Hi everyone,

Thanks a lot for taking time reading this! :)

I have the following problem with my firefox on Kubuntu 20.04 on my laptop: since a couple of weeks, firefox opens normaly after rebooting, remembered all tabs and my firefox account etc., but it's just not loading anything. I can still type in a web adress or something in the search, I can also still select the drop-down menu on the right ("Open menu") and select e.g. "Settings", but nothing happens afterwords. Same problem for all websites. Some of the main buttons are also not functional (refresh, back/forward). I attached a screenshot from the "empty" firefox (but not sure if that's of any help anyways ;) ).

I tested a couple of things so far, nothing helped:

1) Internet is working, I tested ping, apt is working as well as a differnt browser I installed now).

2) I reinstalled firefox completely by running the following commands:

      sudo apt update
      sudo apt purge firefox // sudo apt --purge autoremove firefox
      sudo rm -rf .mozilla
      reboot
      sudo apt update
      sudo apt install firefox
      (Since I removed the profile folder, the standard tab and bookmarks open/show after starting firefox now, as expeced. I'm also not longer logged in.)

3) By starting firefox via the console, no error messages were shown

4) I created a second ubuntu unser profile, to test if firefox would work there: it doesn't

5) Since I have a dualboot with Win10/Kubuntu 20.04, I started Windows and tested firefox there: it is working as usual.

6) I also obviously tried to google this problem, but either I put the wrong keywords in or this problem is pretty unique/new?

If you need any further information on my system, I'm happy to provide them! Thanks a lot for any recommendations and further ideas, what to do! I'm pretty much desperate for a solution by now, as during home office a not well working system is a pain! ;)

Thanks and stay safe, Katrin

Asked by Kaddi 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How do I change the IMAP connection timeout?

System Info: Thunderbird Version 68.6.0 (32 bit) running on Windows 10 Pro Version 1903 (OS Build 18362.719). 48GB of RAM 561GB of disk space remaining on system partitio… (read more)

System Info: Thunderbird Version 68.6.0 (32 bit) running on Windows 10 Pro Version 1903 (OS Build 18362.719). 48GB of RAM 561GB of disk space remaining on system partition where Thunderbird and data files are installed.

I'm trying to move 5000+ email messages from a local folder to an IMAP service. Managing the potential risk of losing messages, I decided I would copy the emails from the local folder to a new folder on the destination IMAP email account.

At first, I tried Apple iCloud. Based on my second experience (see below), it appears Apple iCloud server side has a very very short timeout value. I get to around 10-11 messages and then Thunderbird reports back that the connection timed out.

Next, I tried Microsoft Outlook Live (or hotmail.com). I always get to around 227 email messages before the copy operation also times out. Researching the issue a little more, I find that timeouts normally occur when copying large messages. Microsoft's IMAP migration tips also indicate that the largest email message they will happily accept is 35Mb. See https://docs.microsoft.com/en-us/exchange/mailbox-migration/migrating-imap-mailboxes/migrating-imap-mailboxes

So I sort my local folder by size and noticing that Thunderbird is reporting the largest email message I have is 27Mb, I started experimenting by copying a single large email message first. This single email message copy operation timed out.

Once upon a time in a very early iteration of Thunderbird, the IMAP connection timeout was configurable. See https://www.ecenica.com/support/answer/how-to-fix-connection-to-server-timeout-error-in-thunderbird/

After a few minutes, I also notice that the single large email message eventually makes its way to Outlook Live because I can eventually see the email message and even download the large attachments from it. This would suggest that Outlook Live is not timing me out as the server is still taking in the large email message. Instead, Thunderbird is timing me out.

Is there a way for me to get to this setting in the current version of Thunderbird?

Asked by laugher 2 years ago

Answered by sfhowes 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Backspace keyboard button no longer emulates "Back" browser button

I think the title covers it. Until recently, pressing the <Backspace> key on the keyboard would take me back to the previous webpage. Now it doesn't. Using FF v87 i… (read more)

I think the title covers it. Until recently, pressing the <Backspace> key on the keyboard would take me back to the previous webpage. Now it doesn't.

Using FF v87 in Win10 Home.

Asked by MyUsernameHere 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

There is no default mail .. (THUNDERBIRD ON WIN 10)

Dear community, my customer is unable to send invoice email from his management software. They get the error "There is no default mail client or the current mail client..… (read more)

Dear community, my customer is unable to send invoice email from his management software. They get the error "There is no default mail client or the current mail client...." I tried different solutions to set thunderbird as default mapi clint like changing registry key and reacreating mapi32.dll but without success. INFO: thunderbird 32 bit (last release), win 10 64bit

Can you please help me? Thanks

Asked by Paolo Ziggy Bala 1 year ago

Answered by sfhowes 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Incoming Server Already Exists - But It's Complicated

I'm trying to help someone out with their Thunderbird install. The problem started with 4 out of 5 of his accounts were working on Thunderbird, but a 2nd Gmail account ga… (read more)

I'm trying to help someone out with their Thunderbird install. The problem started with 4 out of 5 of his accounts were working on Thunderbird, but a 2nd Gmail account gave message incoming server already exists. We had him rename that account - still same error. He uninstalled and reinstalled a newer version of Thunderbird - still same error. Then we went nuclear and had him uninstall Thunderbird, then delete his Thunderbird profile after verifying he was on IMAP and that he would lose no data.

Ever since then, now he gets "incoming server already exists" no matter which e-mail account he tries to add. We had him uninstall and delete all Thunderbird folders. Same problem. We had him try Thunderbird 38, 45, and the latest version of Thunderbird. Same problem. He calls us "mate," so we think he is in UK, Australia or NZ, so we always sent him official Thunderbird ftp links that let him pick by country. Suspecting that he might be doing something wrong in deleting the profile or adding accounts, we had him create a new Windows user account to be sure. In the new user account, he gets the same problem. Very perplexing.

So, at this point, I would think the problem is not tied to his Thunderbird user profile or his Windows profile. He has no problem accessing any of his e-mail accounts via webmail. I should mention at this point that he is using a decrepit Windows XP machine. Suspecting that he could be having a problem with e-mail accounts in general, or with having Thunderbird set as default mail reader, we had him change his default to Outlook Express and set up a couple of accounts using Outlook Express, and he had no issues in Outlook Express. We returned to Thunderbird, and he got the same error.

I've never had to resort to registry edits involving Thunderbird, but we are at a loss.

Any advice/suggestions welcome.

Edit: I should also mention that he says that when he tries to add an e-mail account, it stays stuck on "Checking password" for about an hour before it produces the "incoming server already exists" message.

Asked by Corey 2 years ago

Answered by Toad-Hall 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Drop down lists not working

Recently I have noticed that where there are drop down lists on websites I visit the drop down function no longer works properly if I am using the Firefox browser. If I c… (read more)

Recently I have noticed that where there are drop down lists on websites I visit the drop down function no longer works properly if I am using the Firefox browser. If I click on the arrow in a drop down list box the list briefly appears then disappears almost immediately making impossible to select an option from that list. I don't have this problem if I use any other browser like Safari and the drop down list function used to work on Firefox, so presumably this is a bug unless there is something in preferences that needs changing. I am using v88.0.1 on mac OS Sierra 10.12.6. Any help wud be appreciated

Asked by gary.mitchell 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

PR_END_OF_FILE_ERROR

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load f… (read more)

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load fine, the next I get the error message, the next day it'll load fine again. And the problem seems to be getting worse... It's driving me mad! Please help!

Asked by simhort 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How can I fix firefox tabs crashing?

Ever since the end of February Firefox has had a habit of crashing on me at random, usually just a tab or so but there's been times where the whole browser just ups and c… (read more)

Ever since the end of February Firefox has had a habit of crashing on me at random, usually just a tab or so but there's been times where the whole browser just ups and crashes. I am using Firefox 73.0.1 (64-bit) on a Windows 7 Professional computer.

1. This mainly occurs when viewing a video (mostly Youtube), scrolling down on pages, or opening or switching to a new tab.

2. Beforehand if there were issues it would take a few seconds to load the tab, now it just instantly crashes.

3. I've tried uninstalling and re-installing, clearing everything, turning off add-ons, and changing options and nothing has worked. At best, I've stopped it from crashing on launch and disabling add-ons.

4. This issue does not happen on other browsers, nor has my computer shown any unusual behavior.

5. It did not start immediately with the new update, which I got the 20th. It started occurring a week or so after.

Asked by krazykopter96 2 years ago

Answered by krazykopter96 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Videos playing slow

Hello! On a certain adult website, all the videos play verrrry slooooly. YouTube videos play fine. And this certain site works fine when I try it with Chrome. I recently … (read more)

Hello! On a certain adult website, all the videos play verrrry slooooly. YouTube videos play fine. And this certain site works fine when I try it with Chrome. I recently added a bunch of adblockers like Ghostery and Adblocker plus and Badger and Decentraleyes and HTPPS Everywhere. Is the problem with one of these? What can I do to get the videos to play at full speed?

Thanks in advance!

John

Asked by yohejohn 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit. wtf! how does one report this to init … (read more)

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

wtf! how does one report this to init a fix? This is not a community fix. Stuck! No where to go. Sh1t CS!

Asked by John 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashes and can't use the existing profile when relaunching

Over the past week I've had this error popup a few times when Firefox is launched: "You've launched an older version of Firefox. Using an older version of Firefox can cor… (read more)

Over the past week I've had this error popup a few times when Firefox is launched:

"You've launched an older version of Firefox. Using an older version of Firefox can corrupt bookmarks and browsing history already saved to an existing Firefox profile. To protect your information, create a new profile for this installation of Firefox."

I haven't yet spotted a pattern, but the most recent time it happened, I had the browser already open and either opened a new window or clicked Firefox in my start menu. The new window showed my homepage (blank tab) but was unresponsive: I couldn't type into the address bar, click a bookmark, or even close the window. The existing window was fine, so I closed that but had to kill Firefox in Task Manager.

When I relaunched Firefox, I got the above error message. Luckily I use Sync, so my many bookmarks are backed up. But of course all cookies have been deleted, so I have to login to websites again.

Firefox is up-to-date (84.0.1, 64-bit) and running on Windows 10 Enterprise. I even uninstalled, cleared out the data in AppData\Roaming\Mozilla (plus Local and LocalLow), and reinstalled.

As I said, this has happened a few times over the last week (3 or 4?) and is starting to get annoying now!

Any ideas? Thanks!

Asked by gbull 1 year ago

Answered by gbull 1 year ago

  • Solved
  • Archived

XML Parsing Error: no element found

Hi, I've just installed the latest Firefox update (84.0) and now I get the following message where my bookmarks sidebar should be: XML Parsing Error: no element found Loc… (read more)

Hi,

I've just installed the latest Firefox update (84.0) and now I get the following message where my bookmarks sidebar should be:

XML Parsing Error: no element found Location: chrome://browser/content/places/bookmarksSidebar.xhtml Line Number 1, Column 1:

The history sidebar works, just not the bookmarks one.

Does anyone have any idea how to fix it?

Debbie

Asked by ffsync.sw 1 year ago

Answered by ffsync.sw 1 year ago

  • Solved
  • Archived

firefox snap 89.0, to play video, you need to install the required video codecs

On ubuntu 20.04, the snap version of firefox can't play some videos. Some youtube videos will play but streams won't, and then I get the message "to play video, you need … (read more)

On ubuntu 20.04, the snap version of firefox can't play some videos. Some youtube videos will play but streams won't, and then I get the message "to play video, you need to install the required video codecs". On telegram web and tweetdeck I also get this message while trying to play some video.

Since it's a snap, nothing I do on my system will solve the problem, I cannot install any codecs.

It's firefox 89.0

Asked by Lucas Zanella 11 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird update

Thunderbird asked me to restart for an update and now all I get Is the following:- XUL Runner Error: Platform version 78.5.0' is not compatible with minversion >=78.4… (read more)

Thunderbird asked me to restart for an update and now all I get Is the following:-

XUL Runner Error: Platform version 78.5.0' is not compatible with minversion >=78.4.0 maxversion>=78.4.0

Can someone please help

Asked by northnfella 1 year ago

Answered by christ1 1 year ago

  • Solved
  • Archived

javascript console?

I was playing a browser based game and it popped up with the error saying: an error occured running the unity content on this page. See your Javascript console for more i… (read more)

I was playing a browser based game and it popped up with the error saying:

an error occured running the unity content on this page. See your Javascript console for more info. The error was: InvalidStateError. A mutation operation was attempted on a database that did not allow mutations.

uh... what? I have no idea what Unity is or does. I have no idea (even looking here), how to open Javascript console, and I simply loaded the page. How did a mutation operation, whatever that is, occur?

Anyone have any idea what that means or how to fix it? If so, I'd appreciate any help.

Asked by dragonmaster1138 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

My address bar does not work after the Firefox 78 update.

Firefox 78 was installed last night. As of now I cannot get the address bar to work. When I type a URL and hit return nothing happens nor does clicking on the arrow do an… (read more)

Firefox 78 was installed last night. As of now I cannot get the address bar to work. When I type a URL and hit return nothing happens nor does clicking on the arrow do anything. Please let me know how to resolve this issue.

Asked by mlbirk 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED

Hi, Could you please help me??? Since i uninstall Flash player in January, i have a lot issue to watch a video on Mozilla! For a lot of website (facebook included) the v… (read more)

Hi,

Could you please help me???

Since i uninstall Flash player in January, i have a lot issue to watch a video on Mozilla! For a lot of website (facebook included) the video doesn't load. On Youtube i can watch a video but not the lives. Also I had few time this error message : MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED

I already tried to uninstall Firefox and install again.

BTW i'm on Windows 10, not on Linux.

Asked by toms_666 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Constant disk activity

Why is Firefox 78 writing to disk constantly? Even when the browser is idle, the hard drive light on my computer blinks non-stop, and I can hear the constant noise coming… (read more)

Why is Firefox 78 writing to disk constantly? Even when the browser is idle, the hard drive light on my computer blinks non-stop, and I can hear the constant noise coming from the hard drive. The problem is with the browser because the Processor Explorer (available from Microsoft) shows Firefox as doing the constant disk activity, and hard drive stops making noise when the browser is closed.

Asked by bakensobek 1 year ago

Answered by bakensobek 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit) - Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit). Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem. Here is the error message when trying … (read more)

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit). Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem. Here is the error message when trying to load Yahoo! Mail:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to login.yahoo.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Asked by edrcpa 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago